Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 5 - clean look (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/148590-golf-5-clean-look.html)

Eugen_TL 20-10-09 19:53

Re: Golf 5 - clean look

Pana la BOT totul e f frumos :) Nu merge bara fata de nici o culoare iar farurile dau si ele aiurea.. cele negre originale ar fi dat mult mai bine, poate chiar cele originale cu xenon.

http://www.uk-tuning.com/acatalog/Go...nt%202_400.jpg Ceva de genul ar fi fost mai ok.

Parerea mea doar.

JunKer_hP 20-10-09 22:04

cum zic altii...tot e frumos pana la bara fata..da oricum masina e fenomenala! Despre motor ne dai ceva detalii ? :D

CT18NRG 20-10-09 22:07

momentan este 1.4 aspirat fara modificari .
spun momentan pentru ca nu stiu cat ma voi abtine de la viteza .
lucrez ca si corespondent pentru o televiziune , in Constanta . si tot eu conduc ...
asa ca sunt destul de satul de viteza , urmariri de ambulante prin orash , etc
pur si simplu a devenit o bucurie sa pot conduce linistit cu 50 prin orash si 120 prin tzara ... plus ca nu ma pot abtzine daca am cai multi sub capota ...
acum ...
sa vedem
e posibil sa incerc un 1.4 tfsi :D
nush inca .. si nici bani nu prea mai sunt :)

schumi_86 21-10-09 00:58

Felicitari pt.masina! Ne-ai cam tinut pe jar cu ea dar se pare ca a meritat.....
Nu lua in seama criticile rele ca sa stii ca mai miroase si a invidie cateodata....;) imi place cum ai combinat culorile si faptul ca ai pastrat-o cat mai "clean" imi place,cu o folie pe geamuri o sa arate si mai criminala. bafta

jock 21-10-09 13:19

...mah da aiurea sunt unii...auzi invidie...:lol:

CT18NRG...las'o asa ..este perfecta ,arata excelent ... important este sa iti placa tie ,dar daca te rade lumea pe strada sa sti ca sunt INVIDIOSI ;)

jock 21-10-09 13:21

...mah da aiurea sunt unii...auzi invidie...:lol:

..sfat/parere = invidie :sad:

CT18NRG...las'o asa ..este perfecta ,arata excelent ... important este sa iti placa tie ,dar daca te rade lumea pe strada sa sti ca sunt INVIDIOSI ;)

cRbL 21-10-09 16:32

foarte interesanta vopseala...

Sfera 21-10-09 20:28

Bara fata naspa? de punto ( sa-mi aratati si mie unul cu bara la fel )? hmmmm. A vazut-o cineva in realitate? Pozele postate de stapanul masinii nu sunt prea graitoare. Va pot posta eu dar va mai las sa va dati cu pararerea.
Oricum vom posta film cu tot procesul creatiei si... multa lume isi va schimba parerea, inclusiv despre bara fata ( vezi golf 5 stoc ). Evident gusturile oamenilor nu sunt la fel si e chiar constructiv sa primesti critici, DAR, sa cumperi o bara gata facuta inseamna ca mai au si altii... pe asta o are doar NRG !.... aaaa voi nu ati vazut bara noaptea? :) sau pe soare? :) he, he, nu ati vazut nimic. Dar e bine asa, pana iese filmul e bine sa aveti doar niste poze fugitive. Oricum asteptam pareri in continuare, fie ele bune sau rele ( tineti cont macar de munca depusa PLS ).

Respect

ReMM 23-10-09 10:56

mie unul îmi place...chiar şi cu bara faţă, e altceva, tocmai asta e concepţia romanului, că dacă e altceva automat nu place că e din alt film...culoarea e frumoasă rău...felicitări, baftă în continuare...

quick_5hifter 23-10-09 14:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sfera (Post 2739597)
Bara fata naspa? de punto...

Salut!
Dupa reply-ul tau, presupun ca e facuta de tine masina, inclusiv bara.
Nu a zis nimeni ca masina a iesit rau, nici macar ca bara e urata. Toata lumea s-a legat de grila (inclusiv eu), insa din pacate unii gandesc ceva si scriu altceva (vezi reply-ul cu Punto si cel cu "invidie"). Fata aduce putin a Punto din cauza ca acesta din urma are bara "plina" si grila tot pe mijloc, iar farurile au o forma un pic asemanatoare. Asemanarea nu se datoreaza strict barii de pe Golful lui NRG.
Eu mi-am cerut deja scuze pentru ca am scris cam "din topor", insa ceea ce am vrut sa spun in primul reply se poate intelege mult mai bine din "desenul" atasat de mine. La decupatura din bara ar mai trebui putin 3D si ceva curburi la "colturile" grilei si....cam atat.
Poza pusa de Eugen este un foarte bun exemplu.
Decupatura existenta momentan pe masina s-ar potrivi mai degraba la un BMW pisica, un Golf 1/2 etc., dar Golf 5 are niste linii fluide, rotunjite (vezi faruri, grila dintre faruri etc.).

Inca o data o spun, per total este o lucrare excelenta, singurul lucru ce ar trebui modificat (o spun mai multi) este decupatura din bara fata.

@schumi_86: INVIDIE??? ce s-a spus aici n-are nici o legatura cu invidia, se pare ca ai mirosul cam slab dezvoltat :rolleyes2

Toate bune tuturor!

iulian.ghetto 24-10-09 18:56

Bravo.. imi place!

79BYG 25-10-09 00:09

Quote:

Originally Posted by Sfera (Post 2739597)
Bara fata naspa? de punto ( sa-mi aratati si mie unul cu bara la fel )? hmmmm. A vazut-o cineva in realitate? Pozele postate de stapanul masinii nu sunt prea graitoare. Va pot posta eu dar va mai las sa va dati cu pararerea.
Oricum vom posta film cu tot procesul creatiei si... multa lume isi va schimba parerea, inclusiv despre bara fata ( vezi golf 5 stoc ). Evident gusturile oamenilor nu sunt la fel si e chiar constructiv sa primesti critici, DAR, sa cumperi o bara gata facuta inseamna ca mai au si altii... pe asta o are doar NRG !.... aaaa voi nu ati vazut bara noaptea? :) sau pe soare? :) he, he, nu ati vazut nimic. Dar e bine asa, pana iese filmul e bine sa aveti doar niste poze fugitive. Oricum asteptam pareri in continuare, fie ele bune sau rele ( tineti cont macar de munca depusa PLS ).

Respect

felicitari pt munca depusa ....DE LA INCEPUT ....

mie imi place foarte tare masina cum a iesit .... darrr bara de fata parca nu imi place cum cade ... parca ii ia din identitare Golfului .... nu o spun cu rautate pt ca si eu am golf 5

fiind un forum lumea isi da cu parerea spre bine si spre rau ...

** + ca pozele prezentate sunt facute doar pe zi si nu si pe noapte ......iar o masina trebuie sa arate bine si ziua nu numai nopatea ...

Dar cum zicea si un user intr-un post anterior .. FIECARE CU GUSTUL LUI ... daca lui NRG ii place este deajunsc....

RESPECT ....

schumi_86 25-10-09 02:09

@ quick_5hifter: Cand am zis invidie am vrut sa fac referire la faptu ca toti incepusera "ca e misto masina da.....bara fata e cam naspa". Lasa-l ba frate pe om in pace daca lui asa ai place.....cum a zis unu ceva gata dupa aia incep toti.....:blahblah:

KAY_ 25-10-09 03:31

Felicitari pt cum a iesit masina , felicitari si lui Sfera pt munca depusa , eu stiu ce inseamna sa nu cumperi si sa modifici barile stock , am vopsit de 3 ori pana la rezultatu final si m am lovit de multe probleme, astept cu interes procesul operational promis de Sfera ! Bafta

Sfera 25-10-09 17:33

Gata ! a iesit un mic trailer : https://forum.4tuning.ro/102-bursa-se...a/page-21.html

All times are GMT +2. The time now is 11:42.

- Copyright 2026 4Tuning