![]() |
Re: Paletă şi coduri de culoare BMW
Quote:
|
Quote:
Quote:
Atlantisul e 399/5 mai exact .E frumoasă culoarea şi pe mine mă bate gāndul să o vopsesc ceva de genul. sau avus blau, sau cum e acum Mauritius Blau, sau ceva indvividual, M,..mai am pānă o să mă hotărăsc :D |
Quote:
|
sory poate is eu mai "boot"...dar ca sa ma duc la vopsitor si ii zic sa imi faca masina "atlantis blue" ce trebuie sa ii zic la om sa ma inteleaga? am gasit in tabelul atasat codul 399...asta e tot codul culorii???
sper sa integeti ce am vrut eu sa zic pe aici si sa ma lamuriti si pe mine :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
stie cineva codul de culoare pentru Sparkling Bronze?e maroul acela metalizat de pe noul bmw x5.ca sa stiu ce cod sa ii dau vopsitorului :D
ps.intre timp am gasit si codul.pentru cine mai este interesat,codul este B06 w w w.paintscratch.com/touch_up_paint/BMW/2012-BMW-X5-Sparkling-Bronze-Metallic-Clearcoat-B06.html (fara spatiu intre w-uri) |
2 Attachment(s)
Are cineva idee ce cod de culoare are acest e30? Este culoare originala de bmw sau custom made, m'am tot uitat pe aici dar nimic... !
|
1 Attachment(s)
am nevoie de ajutor cat mai repede. caut codul exact al culorii atlantis blau invidual. am sa atasez o poza cu masina care detine acesta culoare,sper ca propietarul sa nu se supere pe mn...
|
Asta e codul : 399 AtlantisBlau ;)
De fapt sunt doua culori care se numesc la fel dar au coduri diferite : 207 e unul, care nu este metalizat, si 399 este codul vopselei metalizate care a fost vopsit si IND E92 M3 project car. :D |
1 Attachment(s)
Quote:
ms de raspuns,dar am gasit ceva pe net de la e93 m3 codul 399/5 si am sa atasez si o poza cu acest cod,chestia este ca nu stiu ce reprezita /5 in culoare.....poate ma poti ajuta tu.... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:05. |
- Copyright 2026 4Tuning