Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   Paletă şi coduri de culoare BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/148511-paleta-coduri-culoare-bmw.html)

eqilibruee 31-12-09 11:20

Re: Paletă şi coduri de culoare BMW

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2935584)
Uite aici denumirea fiecărui cod de culoare :arrow:

un id de mes nu ai sa te intreb ceva?

bodyspeed 31-12-09 13:18

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2935723)
Vopsitor sa te faci ma :)) ce vopsitor ai batut sa ti dea toate astea?

Man eu aş vrea să mă fac vopsitor :D, Eu aş fi "bătut" un vopsitor să īmi vopsească maşina şi cu vopseau lui chiar, cu preferinţa mea de culoare:lol:
Quote:

Originally Posted by eqilibruee (Post 2936145)
un id de mes nu ai sa te intreb ceva?

Ai Pm, mă rog acum īl scriu
Atlantisul e 399/5 mai exact .E frumoasă culoarea şi pe mine mă bate gāndul să o vopsesc ceva de genul. sau avus blau, sau cum e acum Mauritius Blau, sau ceva indvividual, M,..mai am pānă o să mă hotărăsc :D

eqilibruee 31-12-09 17:03

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2936452)
Ai Pm, mă rog acum īl scriu
Atlantisul e 399/5 mai exact .E frumoasă culoarea şi pe mine mă bate gāndul să o vopsesc ceva de genul. sau avus blau, sau cum e acum Mauritius Blau, sau ceva indvividual, M,..mai am pānă o să mă hotărăsc :D

eu il gasi in listele postate de tine la 207 atlantis blu

CiRiNeL 25-01-10 11:17

sory poate is eu mai "boot"...dar ca sa ma duc la vopsitor si ii zic sa imi faca masina "atlantis blue" ce trebuie sa ii zic la om sa ma inteleaga? am gasit in tabelul atasat codul 399...asta e tot codul culorii???
sper sa integeti ce am vrut eu sa zic pe aici si sa ma lamuriti si pe mine :)

bodyspeed 26-01-10 14:56

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 3012647)
sory poate is eu mai "boot"...dar ca sa ma duc la vopsitor si ii zic sa imi faca masina "atlantis blue" ce trebuie sa ii zic la om sa ma inteleaga? am gasit in tabelul atasat codul 399...asta e tot codul culorii???
sper sa integeti ce am vrut eu sa zic pe aici si sa ma lamuriti si pe mine :)

399/5 da doar codul , de exemplu eu cīnd mi-am luat vopsea pentru maşină am fost la vopseluri auto şi am dat codul găsit in interior pe struţul de la amortizor care e la mine..şi aia a fost culoarea de pe paletele lor :D şi de pe reţeta de vopsea

CiRiNeL 26-01-10 19:29

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 3017216)
399/5 da doar codul , de exemplu eu cīnd mi-am luat vopsea pentru maşină am fost la vopseluri auto şi am dat codul găsit in interior pe struţul de la amortizor care e la mine..şi aia a fost culoarea de pe paletele lor :D şi de pe reţeta de vopsea

da...dar masina mea nu e albastru atlantis...dar as vrea sa o fac atlantis...de asta incerc sa stiu exact codul care tre sa il dau ca sa pot comanda exact ceea ce imi place...

bodyspeed 26-01-10 19:43

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 3018223)
da...dar masina mea nu e albastru atlantis...dar as vrea sa o fac atlantis...de asta incerc sa stiu exact codul care tre sa il dau ca sa pot comanda exact ceea ce imi place...

Păi acela este codul care īi trebuie vopsitorului :D 399/5

CiRiNeL 26-01-10 19:45

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 3018285)
Păi acela este codul care īi trebuie vopsitorului :D 399/5

ms mult...

Budy_ 24-07-11 11:33

2 Attachment(s)
Ce cod de culoarea are?? Ca nu am gasit..
E un 318i din 95'
Attachment 2094992
Attachment 2094993

Dr.Dre 06-01-12 23:57

5 Attachment(s)
stie cineva codul de culoare pentru Sparkling Bronze?e maroul acela metalizat de pe noul bmw x5.ca sa stiu ce cod sa ii dau vopsitorului :D

ps.intre timp am gasit si codul.pentru cine mai este interesat,codul este B06
w w w.paintscratch.com/touch_up_paint/BMW/2012-BMW-X5-Sparkling-Bronze-Metallic-Clearcoat-B06.html (fara spatiu intre w-uri)

IuLiaNo 10-02-12 22:07

2 Attachment(s)
Are cineva idee ce cod de culoare are acest e30? Este culoare originala de bmw sau custom made, m'am tot uitat pe aici dar nimic... !

luci4n_vl 11-02-12 11:06

1 Attachment(s)
am nevoie de ajutor cat mai repede. caut codul exact al culorii atlantis blau invidual. am sa atasez o poza cu masina care detine acesta culoare,sper ca propietarul sa nu se supere pe mn...

bodyspeed 11-02-12 15:31

Asta e codul : 399 AtlantisBlau ;)

De fapt sunt doua culori care se numesc la fel dar au coduri diferite : 207 e unul, care nu este metalizat, si 399 este codul vopselei metalizate care a fost vopsit si IND E92 M3 project car. :D

luci4n_vl 12-02-12 10:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 4875967)
Asta e codul : 399 AtlantisBlau ;)

De fapt sunt doua culori care se numesc la fel dar au coduri diferite : 207 e unul, care nu este metalizat, si 399 este codul vopselei metalizate care a fost vopsit si IND E92 M3 project car. :D

ms de raspuns,dar am gasit ceva pe net de la e93 m3 codul 399/5 si am sa atasez si o poza cu acest cod,chestia este ca nu stiu ce reprezita /5 in culoare.....poate ma poti ajuta tu....

IuLiaNo 18-02-12 09:32

Quote:

Originally Posted by IuLiaNo (Post 4875099)
Are cineva idee ce cod de culoare are acest e30? Este culoare originala de bmw sau custom made, m'am tot uitat pe aici dar nimic... !

Nimeni? nimic.. ?

All times are GMT +2. The time now is 19:05.

- Copyright 2026 4Tuning