Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan Skyline R34 GT-T (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/14837-nissan-skyline-r34-gt.html)

sandrei 24-03-06 17:12

Re: Nissan Skyline R34 GT-T

suntem asa...mai toma necredinciosul..pana nu vedem nu credem..nu te supara,dar au fost multi care au dat-o in balarii pe aici pe forum..asteptam pozele cu masina si cu tine :) pana atunci ...bafta ;)

AleX-34 24-03-06 17:17

Quote:

Originally Posted by sandrei
suntem asa...mai toma necredinciosul..pana nu vedem nu credem..nu te supara,dar au fost multi care au dat-o in balarii pe aici pe forum..asteptam pozele cu masina si cu tine :) pana atunci ...bafta ;)

ok eu va cred si respect faptul ca sunteti ca Toma... ok o sa pun pozele si atunci ma veti crede... bafta

stealth r/t tt 25-03-06 19:37

eu sunt din bucuresti si de intalnit ne putem si chiar mi-ar face placere. Tein Flex am si eu pe masina :):):)

g_unit 25-03-06 22:24

Frate ...pai Tein Sunt Cele Mai Tari...:shock: :shock:

AleX-34 26-03-06 11:14

Quote:

Originally Posted by stealth r/t tt
eu sunt din bucuresti si de intalnit ne putem si chiar mi-ar face placere. Tein Flex am si eu pe masina :):):)

ok la vara cred ca o sa ne vedem daca nu o sa fiu prea ocupat cu liniutele la BV
bafta

g_unit 26-03-06 11:28

Alex...credema ca aici gasesti mult mai multa carne proaspata....:twisted:

AleX-34 26-03-06 12:25

Quote:

Originally Posted by g_unit
Frate ...pai Tein Sunt Cele Mai Tari...:shock: :shock:

Stiu mersi mult, dar nu te gandi ca sunt alea de curse... sunt alea de curse/strada... pentru ca daca aveam de curse nu puteam merge cu ea pe strada, ar fii sarit ca draq, si asa e rigida cu draqi, dar am si stabilitate pe ea cat doua m3-uri:twisted: bafta

ot: sper sa te fii ajutat mesajul meu

AleX-34 26-03-06 12:26

Quote:

Alex...credema ca aici gasesti mult mai multa carne proaspata....:twisted:

nu inteleg?? te rog explica-mi putin:???:

g_unit 26-03-06 12:36

pai... aici ai mult mai multe masini sa te dai cu ele..decat in brasov...legat de mesaj..ai reply :lol: :lol:

intrebare..toate suspensile TEIN...sunt reglabile?

AleX-34 26-03-06 12:51

Quote:

pai... aici ai mult mai multe masini sa te dai cu ele..decat in brasov...legat de mesaj..ai reply :lol: :lol:

intrebare..toate suspensile TEIN...sunt reglabile?

acum inteleg si mersi am primit mesajul tau.... mersi mult:D ... in legatura de amortizoare, da toate sunt reglabile.. peace

GabiByte 26-03-06 14:04

Cand o primesti sa ii faci un dyno, neaparat, suntem toti curiosi ce putere dezvolta motorul ala I6 :)

g_unit 26-03-06 20:34

Quote:

Originally Posted by GabiByte
Cand o primesti sa ii faci un dyno, neaparat, suntem toti curiosi ce putere dezvolta motorul ala I6 :)

cand primeste ce?

AleX-34 26-03-06 21:04

Quote:

cand primeste ce?

se refera la momentul cand ma duc sa o aduc... ca nu e acasa masina si ma duc s-o iau peste vreo 3 sapt....

AleX-34 26-03-06 21:05

Quote:

Originally Posted by GabiByte

normal ca o sa-i fac dyno ca si eu sunt curios ce putere are exact si ce se mai intampla cand o tunez:D ....hmmmmmm

g_unit 05-04-06 20:34

Quote:

Originally Posted by AleX-34
normal ca o sa-i fac dyno ca si eu sunt curios ce putere are exact si ce se mai intampla cand o tunez:D ....hmmmmmm

vrei sa zici..."o turbez":lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:05.

- Copyright 2026 4Tuning