![]() |
Re: desene dragute
talen......dar talent ma refer k poti lua ban pt femeia-molie !!!
ma rog.....incerca shi mashini!! !! !! |
loool.... voi astia care spune-ti ca nu am dc sa ii postez lucrarile vreti sa spuneti ac nu au treaba cu masinile? pai unde sa le postez ia spuneti si voi.... tinand cont ca toate desenele ar merge desenate pe o masina(pe capota,sau chiar pe lateral....) acum s-a apucat si de alte teme: desen pe capota cu tot cu capota... si desene pe lateralul masinii(se vad usile,aripile) ...
|
la painting bey ,la painting
''tinand cont ca toate desenele ar merge desenate pe o masina'' sunt curios cine naiba din romania va desena.......... iisus pe cruce .....pe capota sau pe lateral la masina (vorbeste cu astia de la patriarhie poate vor painting din asta pe masinile lor) ,nu mai zic de muieri molie ,draci sau alte prosti de genul asta ?!?!?!?! tu ti-ai desena asa ceva pe masina? .......sunt curios............sau mai bine sa formulez altfel intrebarea: CINE AR VREA PAINTING DIN ASTA PE MASINA PROPRIE? |
bey si in romania sunt chestii de genu asta cu iisus ,pe cruce! chiar aici la painting parca sa te uiti la o motocicleta galbena care are asa ceva pe ea!afara sa stii ca sunt masini cu scheleti,cruci,draci,ingeri.. chestii mai de rockeri pe masini! nu-s rocker... in fine n-am sa mai pun poze de genu asta, am sa pun cand termina desenu care-l face acum cu alta tema ! SI INCA O DATA sa stii ca sunt oameni care pun asemenea desene pe masina:nu pui tu,nu pun eu, dar altii pun sa stii si tu pe viitor
PS:rog moderatul sa mute topicul unde considera el ca trebuie |
aici TuningBoy are dreptate ..nush pe la ce emisiune am vzt ...unu si`a facut pe capota low`rider`ului sau un painting destul de mishto cu ...Iisus ...ca sa vezi :D
|
dar ma intreb cine sunt astia kre isi pun asemenea desene p masini...
|
2 Attachment(s)
cine sunt? sunt oameni ca si noi. mai mult pe la cei care asculta rock am vazut,(n-am nik cu rockerii), acum depinde : trebuie ca desenu sa se potriveasca cu restul masinii ! de ex am vazut pe o masina neagra o capota cu un cimitir cum ieseau aburi din pamant,fantome,cerul nuanta de albastru, iar pe lateral avea niste scheleti,moartea cu coasa cum se indreptau spre capota,spre cimitir adica! mi-a placut ideea pt ca mergea cu toata masina,era o masina bad!
|
nu mi se pare corecta asocierea cu rockerii... dar in fine...
|
imi cer scuze daca am facut pe cineva sa se simta prost dar n-am avut nici cea mai mica intentie! am prieteni rockeri ... ca nu-mi place mie genul lor de muzica si alte chestii nu e problema mea,ma intereseaza omul din el decat! daca e om totul e ok ! am facut aceasta asociere pt ca majoritatea sunt cu chestii de genu:ingeri,draci,moarte etc... corecteaza-ma daca nu-i asa ! in fine o masina poate sa aibe o astfel de tema prin simplu fapt ca se potriveste cu masina nu ca ar fi soferul rocker!
|
no problem... doar k unii au parere proasta despre rockeri... adik ii asociaza p toti cu cele mai rele exemple...
|
bhai frate
masini dak stii ce is alea stii sa desenezi si delea k din kate stiu yo e site de masini ORICUM AI TALENT BV da baga masini frate |
lol! ai postat ca "musca" sa nu zic altceva! daca te-ai fi uitat de la primul post ti-ai fi dat seama ca nu-s desenele mele.. deci nu sunt eu cu talentu si 2 am rugat un moderator sa mute desenele in painting dar presupun ca a uitat ! si inca ceva e site de masini...dar forumul are diferite sectiuni... si pana la urma cum am mai spus si mai sus exista si o legatura intre aceste desene si masini,si anume ca se pot pune pe masini !
|
desene nu dragute...ci extraordinare...superbeeeee
Quote:
cand o desena prietenu tau...(cel de viseaza urat si disproportionat)masini cu prostiile alea pe capota sau pe unde mai vrea atunci se poate spune da domne,sunt pt masina,altfel nu vad rostu de a postaaaa asa ceva...intelege treaba asta... |
1 am mai spus ca orice desen merge pus pe o masina... important e sa se lege de restul
2 nu vezi ca n-am mai postat nik aici? pt ce mai intrebi ca n-am inteles treaba cu postatul? in fine .. rog un moderator sa inchida topicul |
Suntem la sectiunea desene de mana , nu desene cu masini din cate vad eu, deci nu mi se pare ca a postat aiurea
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning