![]() |
Re: Imbunatatire Acceleratie
mah deci nu ma pricep chiar asa de bn...dar din cate stiu power valve este ptr supra alimentarea cu benzina..este formata dintro lameala care la o anumita turatie se deschide si largeste admisia...
|
Ceva cam cum spui tu insa nu confunda benzina cu amestecul.
Face o fereastra de admisie mai mare sau la evacuare sau si si. Fereastrqa, sertar astea sunt denumirile. |
Adevarul este ca faci treaba buna cu 4 carburatoeare, eu am un Alfa 33 de 1.5 cu 4 carb de 105 CP, putine masini tin pasul la asa ceva, de ex un prieten cu o Alfa cu mot asta de 1.5 boxer cu 4 carb a facu un BMW325(asta a fost o exceptie), in general faci mot de 2000cc, eu am facut un mondeo din 2003 de 1.8, de nu i-a venit sa creada, sunt la inceput.Eu am schimbat dintr-un sing carb dublucorp, am pus 4
si e altceva toata lumea crede ca am tractiune spate:D |
si consumul ?
|
mai conteaza? Am o dacia 1300, destul de modificata, cu care merg zi de zi
cu Alfa e doar asa ca sa-mi ajunga adrenalina la cote maxime. |
Quote:
Alfa 75 are tractiune in spate, este ultimul model alfa romeo cu tractiune in spate ,Anul 2007 Alf.R a scos un supercar dupa mult timp cu tractiune in spate |
Alfa 33 au fost cu carburatie la inceput, injectia a fost la seriile 2 si 3.Eu am un mot de injectie caruia i-am pus carburatoare, cu 1.5 al meu am facut alfa de 1.7 injectie 8valve. Au fost mot de 1.2, 1.3, 1.4 , 1.5 , 1.7, multe din ele au fost cu un singur carburator dublucorp.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:13. |
- Copyright 2026 4Tuning