![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
Quote:
Dragos-bmw M5 Lucian-bmw 318is Lucian-bmw 325ix Turbo/bmw 325 e36 Romica-Opel Corsa OPC Emil-bmw 320i Roj-Fiat Brava/1,4 Turbo Ionut-Opel Vectra OPC Florinel BOH-BMW 320i Boby Mom-bmw m3 Turbo Greu-Starter Usile sunt deschise...;) |
Quote:
|
trafy iti uram succes si ne intalnim la linie
|
exact asta am zis si eu :D am inteles ce ai vrut sa zici :P
app..chestia cu denumirea nu cred ca e tocmai ok..am vazut ca mai e ceva de genul street shadows :-? |
Quote:
Uhhh,era sa uit...te invitam si pe tine in calitate de Presedinte al unei filiale la discutii cand reusesti sa maresti numarul persoanelor din filiala...Poate organizam ceva interesant pana la primii fulgi de zapada..;) |
Quote:
|
am inteles boss :D eu saptamana viitoare in weekend o sa fiu prin zona valcea..poate ne auzim la un cico
@ trafy .cred ca se referea la o concurenta amicala :D nu dusmani :)) sa ma corectezi daca poate gresesc bafta cu proiectul demarat..potential se vede din start ca aveti :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bafta si la vara daca toate planurile merg cum trebuie sunteti invitati speciali la un expo la slatina..am mai vorbit eu cu greu :P |
Quote:
|
mai aproximativ fix toate:D
|
Quote:
Te las pe tine sa raspunzi. Iarna`i lunga..speram sa iesim cu bine din ea si sa facem o surpriza placuta celor care asteapta lucruri pozitive de la noi. Multumim de invitatie! O masina o avem gata de un EXPO la Slatina! |
da ai dreptate.. eu cand am fost atunci la intalnire la valcea m'am simtit foarte ok ! cu greu chiar am tinut legatura
cu mare placere.. cupra alba presupun :D de altfel toate masinile care le aveti sunt unice :D |
All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2025 4Tuning