![]() |
Re: Midnight Racers ajunge pe ecrane !!
razak:
sefu, ti-am sters posturile pentru ca fac apologia unui subiect care nu exista. nu am sters nici un link. ci o formulare si nu am spus ca ai facut altceva decat mici glume proaste si te-am rugat sa nu continui nu ca a dat link. asta pt primul paragraf chestia cu ura nu inteleg... poate urasti ca trebuie sa stai la semafor la rosu, e problema ta in a te supune regulilor, de asta te-ai luptat la revolutie, nu? am studiat aria cluburilor, si nu tot forumul ca nu e posibil fizic pentru o persoana... dar nu e nimeni care sa formuleze asa... si daca e, inseamna ca este pt ca nu este inca depistat. trebuie numai sa faci un mic efort sa intelegi ce inseamna o medie de 1000 de posturi noi pe FIECARE zi pe 4tuning... dar sa mergem mai departe nu exista cluburi care sa se simta nedreptatite, nici macar MR, se pare ca tu, ca persoana intri intr-o polemica artificiala in legatura cu atitudinea TA ... eu nu ti-am sters TIE absolut nimic pana acum, se pare ca te bagi in discutii inutile, si inca o data te rog sa lasi ironiile deoparte nu e nevoie sa te banez, este suficient pur si simplu sa nu mai intri pe 4tuning... poate ntelegi ca avem acelasi microb in sange, si la fel cum la start TREBUIE sa pleci Exact cand se da startul, pentru ca asa este regula, la fel si pe net trebuie sa respecti niste reguli |
Frumos......abia astept
|
sal micutzule tu pe unde stai?
|
sal micutule tu pe unde stai?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning