Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Tu , soferule , conduci dupa ce ai baut ?! (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/147841-soferule-conduci-baut.html)

MadAboutGolf3 01-02-10 17:42

Re: Tu , soferule , conduci dupa ce ai baut ?!

ori baut, ori "fumat" ori alte chestii de natura sa provoace halucinatii si stari euforice duc de multe ori la cele mai grave consecinte, dar aici pe thread-ul acesta, cred eu ca scriu majoritatea persoanelor care au bine lucrul asta in cap si evita sa combine volanul cu "cele rele"
merg pe principiul ca.. daca am baut, masina ramane acasa, iar daca ies cu masina nu beau, pentru ca nu-mi place sa o las pe unde se nimereste... oricum nici alcoolul nici tigarile (de care ar fi ele..) nu ne fac mai cool cu nimic si toata lumea stie asta, eu unul ma bucur ca nu sufar daca nu beau alcool, chiar de multe ori cand ies fara masina beau tot suc si prietenii imi fac capul patrat ca nu beau cu ei.. ca m-am pocait.. etc.. dar fiecare si le stie pe ale lui mai bine..
din punctul acesta de vedere m-as bucura sa fie mai multi ca mine.. si spun asta in speranta ca acei care inca procedeaza altfel decat trebuie.. poate vor arunca un ochi pe aici si se vor gandi mai bine inainte sa bea si sa conduca si Doamne fereste! sa faca vreo tragedie.. in urma careia sa aiba de suferit n persoane iar daca stiti ca mergeti la petrecut.. lasa-ti masinile acasa, e cea mai buna solutie pe care o puteti face constienti.. dupa ce se instaleaza bautura .. adio cosntienta.. asa ca .. ORI masina , ori alcool, nu recomand aceasta combinatie
numai bine tuturor!

Lucian MC 01-02-10 23:05

De ce sa bem ca nebunii si sa facem accidente,eu unul nu beau ca asa am fost obisnuit 18 ani ,la mine in casa sta alcoolul fara sa il consumam ....Condus nu am condus odata baut,nici nu va recomand,ma pus odata pacatul sa merg cu un unchi baut si am deschis usa in mers si am sarit la cum mergea(totusi a ajuns bine acasa dar am preferat o cazatura decat moartea)

DarkDriver 07-03-10 07:22

De 5 ani de cand am permis nu m-am urcat niciodata, nici macar cu o lingurita de bere la bord. Mai mult decat atat, poate pare cam ciudat dar de tot atata timp nu m-am mai ametit deloc. 2-3 beri maxim indiferent de ocazie si evident fara cheile de la masina la mine.

Acum 2 saptamani un prieten de-al meu a iesit in oras cu baietii la o bere, are un bmw 320 era ametit, mergea cu 120-130 pe drum ingust si sa trezit ca a prins o pojghie de gheata, ia plecat spatele in stanga, a incercat sa o redreseze, sa rasucit invers si numai bine a parcato la cineva in curte. Bineinteles fara sa mai deschida portile.:D
Aia speriati nici nu au iesit afara si au sunat la politie, si asa a ramas cu permis suspendat si mai grav e ca e sofer pe camion. :sad:

MnezO 07-03-10 13:08

MnezO a condus Baut ! Dupa ceam baut 2 beri ( taximetristii din tudor sunt prea comozi sa te duca pe distante scurte) asa ca am mers cu masina mea ! asta e viata!

skimpy 08-03-10 10:54

aveti grija, maine sunt cele 40 de pahare. recomand cu caldura sa stati in casa. nu din cauza voastra, dar cine stie ce urecheat isi mai gaseste sa faca nebunii pe strada si va sare in fata masinii.

Emiliannec 08-03-10 11:02

Am condus o singura data baut... dupa un campari. In rest nu am mai comis-o :D

Wasser 14-08-10 01:00

NU TE URCA LA VOLAN DACA AI .... FUMAT

Acum vreo 2 luni am fost pe la un prieten (locuiesc in madrid) si ... stand de vorba, si-a facut un joint foarte puternic si l-am fumat impreuna. Nu simteam mai nimic, dar cand m-am urcat la volan, am inceput sa nu fiu atent la semnele de circulatie...sa fiu distras de orice prostie. Stiam ca nu e bine sa bei si sa conduci, pentru asta nu beau, dar am aflat si ca E PERICULOS SA FUMEZI IARBA SI SA CONDUCI. Ma rugam sa reusesc sa ajung cu bine acasa (asta insemnand in total vreo 70 km...) si am reusit. De atunci mi-am zis... mai bine cu mintea limpede. Daca am chef de vreun joint sau un pahar cu alcool, las masina pana a doua zi, si pot sa imi fac de cap.

waste31 15-08-10 21:32

Quote:

Originally Posted by zorro6299 (Post 2766739)
Mersi , Mnezo, pt aprecieri....dar ce ma deranjeaza este ca nici macar unul din toti cei care au citit acest subiect nu s-au ' riscat" sa zica " adevarul", mi-e greu sa cred ca nici macar unul nu a " gustat din lichiorul lu Bahus " si apoi a condus..mi-e imposibil sa cred.
Asteptam pe cineva sa ne povesteasca cum se vede, sau mai bine zis cum nu prea se mai vede strada si cum scad toate abilitatile de sofer in contact cu aburii de alcool, dar cred ca mai am de asteptat......
In legatura cu ce ziceai tu in P.S. , i-mi permit sa atasez un linq catre una din multele solutii de a evita contactul cu volanul dupa ce a-ti fost " nevoiti" sa consumati alcool :

http://www.soferulmeu.ro/presa.html

Iar daca nu aveti bani de sofer de la firma specializata, nu ezitati sa sunati un prieten/prietena sa va ajute , nu cred ca v-ar refuza.In cel mai rau caz sunati-ma pe mine , ma ofer gratis : 0746 963 770 ( sper sa fiu mai treaz ca voi atunci cand ma sunati :lol: )

P.S. O faza tare pe care am vazut-o la TV , despre o firma de undeva din Anglia ( parca ) , cu un mic intreprinzator care si-a deschis firma de sofer la nevoie, anume ca avea un miniscuter/mini bicicleta cu motoras, pliabila, pe care o "indesa" in portbagaj la client.Asta ca sa nu vina si el spre voi cu taxiu-l. Prea tare faza. Ar putea deveni un loc de munca nou prin Iasi.

P.S. Multi dintre soferi nu-s in stare sa conduca nici treji , nu vreau sa stiu cum ar conduce " influientati" de un J.B. sau o tuica foarta ca tot vine frigul...

Vazusem si al top gear faza asta,se bagase ei ca soferi de inchiriat,intradevar o meserie gandita,te gandesti ca daca ar fi practic si ieftin ai putea reduce semnificativ numarul cazurilor nefericite,e o tema de gandit.

grg_92 22-09-10 20:24

va salut :-)! nu am mers pana acum baut ( ce-i drept am permis din aprilie) si nici nu o voi face vreodata..mi se pare cea mai proasta alegere pe care o poti face...mai bine conduci cu viteza dar cu mintea limpede...insa o combinatie de viteza si alcool poate fi fatala, si nu doar pt tne ci si pentru altii nevinovati..DECI NU VA URCATI BAIETI LA VOLAN BAUTI! apelati la un taxi sau la un prieten daca totusi a-ti pus alcool in gura :D:D:D..hai bafta la toti

All times are GMT +2. The time now is 19:38.

- Copyright 2026 4Tuning