![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea..
io n'am vazut lambo ala galben niciodata prin salonta...desi stau pe aici.
am vazut numa ceva ferrari rosu(nu stiu exact modelu) si mai era ceva prin salonta...da nu stiu ce masina era, ca tot ii uit numele...era alb perlat si avea la nr. BH xx ZEU. Era a lu` unu care are ceva 'afaceri' prin oradea. |
Am tot vazut zilele astea un Hummer negru, cu genti cromate. Arata mai bine decat cel galben!!
|
eu nu l-am vazut!
eu nu vorbeam de lambo galben ci de unu' negru! :) |
kupid0n a vorbit de lambo galben....
|
dap... :) oricum....e italianu' ala care are pe post de gard niste ziduri de vro 2 metri si are casa fara etaj....e aprox vizavi de restaurantu' ala de la intrare in salonta.....si eu l'am vazut in curte la ala din tir....si is aproape sigur k era diablo......oricum....cat despre hummere is vro 5-6 deja in oradea....cel mai tare dupa parerea mea a ala cafeniu/mushtariu sau ce culoare e.....si alea negre is faine da' mnoah....asta e mai special
|
1 Attachment(s)
..........
|
Quote:
hahaha, ii pe bune Gallardo ala? hahaha |
Quote:
ahahahah ... p.s. in oradea exista un murcielago galben (cel mai scump din ro) si e a lui pompiliu de la atlas + hummer negru care e tot al lui , cel mai tunat h2 din oradea |
ala schimba masinile ca si ciorapii .. si numa veryy expensive.. a avut si ferrari da nush de care ... a si apropos are cel mai mare salar brut din bihor ... stiu de la mama ca pe la ea prin mana trec toate situatiile ... asa ca voi astia cu firma astept sa ma mituiti sa nu va spun salariile :-P :-P
|
Quote:
|
oricum are mashini de mashini,iar ferrari ala roshu l-am vazut la Teszari in atelier,era atins putin!:)
|
Quote:
|
Ferrari F430 e al lui Teszari
Masinilie pot fi cumparate si din bugetul firmei (ele fiind inregistrate pe firma) si nu e nevoie sa ai un salariu mare pt asa ceva... firma sa te tina.. :D |
Aici ai dreptate si din cite stiu eu FERRARI era pe firma ..........iar la rulajul pe care il are firma nu e o problema .........
|
chiar e pe bune cu lambo ala negru ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning