![]() |
Re: Buick Super '49
3 Attachment(s)
Thnxs ! Am luat si nr de ro ,a trecut de RAR cu brio,oricum rar-ul la ea nu este asa sever ca la o alta masina. Cateva poze, una cu interioru cu luminile din bord cu 3 pozitii de reglare a puterii.
|
foarte tare !
cam cat te-a costat inmatricularea,si toate actele ? si cat de veche tre' sa fie ca sa fie vehicul istoric ? |
Trebuie sa aiba peste 30 de ani de la scoaterea modelului din fabricatie pt a fii vehicul istoric .Inmatricularea nu a costat nimic,adica nu am platit taxa de inamtriculare ,nu se plateste nici impozit ,s au platit 200 E taxa pt certificat de vehicul istoric.
|
ce tare !!
deci eu daca imi aduc un mustang vechi (~67 parca),din america,ma costa doar 200 E sa il inmatriculez ?? (in afara de transport) |
Transport + Vama (care e destul de mult) si poti avea surpiza sa nu fie cea din poze,mai ales la o masina veche.
|
Quote:
DOHC,poate imi lasi nr de tel pe pm si te vizitez cand trec prin buc |
Deci e criminal buicku..am ramas :shock: .. sa-l stapanesti sanatos si doamne fereste sa ai incidente cu o asa bijuterie....
|
hai cu buicku sa vedem mozambicu!!! :)) replica celebra din B.D la munte si la mare
|
Bravo.... Sa auzim de bine! ;)
Quote:
|
Quote:
Astfel nu arunci bani inutili pe transportul peste ocean ce nu-i ieftin. (închiriere container, vama, transport pe vapor etc.) @ DOHC16 E excelent oldy'ul. Sa-l pastrezi sanatos si sper ca nu-ti vine idea sa pui alt motor pe el ca-i strici tot farmecul chit ca consuma în nestire si nu te apuca cumva de HOT ROD'ing cu toate ca sasiul este ideal pt. asa ceva. Tine cont ca este o masina de epoca destul de rara cu crestere valorica de colectie nu numai în SUA dar si în Europa. Nu stiu daca ai observat dar unul de acest gen a fost folosit si în filmul "Back to the future" - masina lui Griff iar daca te uiti atent de tot la el, vei remarca ca dupa asta au copiat rusii volga dar la o scara mai mica cu o serie de modificari jenante. |
bravo!tot respectul!bafta in continuare!
|
thnxs , vin zile frumoase afara si nu mai am rabdare sa ies cu ea.
am primit o carte "American Classic Cars " 300 classic marques from 1914-2000 unde sunt cateva date tehnice si de buick . Top Speed:100 mph (160km/h) 0-60 mph (0-96km/h): 17.1 s Engine Type : in-line-eight Displacement: 320 ci (5,243 cc) Transmission: 3 speed manual Max Power: 150 bhp(112 kw)@3600 rpm Max Torque:250 lb ft (352Nm)@ 2400 rpm Weight:4370 lb(1986 kg) Economy:14mpg(4.95km/L) ~20L/100 km |
Prea frumoasa masina,mult prea frumoasa pentru Romania,masina ca in Godfather nu ? Daca nu sunt prea curios cat te-a costat masina ? O zi buna !
|
este absolut fenomenala! superba masina, sa ai noroc de ea,si io visez la un asemenea automobil :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning