![]() |
Re: Raliul Argesului EUROMALL macadam Pitesti (31 octombrie 01 noiembrie 2009)
Quote:
|
una din probe va fi prin zona slanic?cand?merci!
|
Quote:
astea sant singurele info care le avem si noi si sant cele oficiale de pe FRAS. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Patru zile pana la startul Raliului Argesului Euromall..
Nu mai sunt decat patru zile pana la startul ultimei etape a Campionatului National de Raliuri al Romaniei. Inceputul de saptamana a adus cu el si intrarea in linie dreapta a pregatirilor pentru editia din acest an Raliului Argesului Euromall. Ultima etapa a Campionatului National de Raliuri, va pune la incercare, pentru ultima data in acest an, oameni si masini. Incepand de vineri, Pitestiul va fi gazda bolizilor care, pilotati de nume binecunoscute in sportul auto, vor trebui sa dea inca o data masura valorii lor, la sfarsitul unui campionat de criza. Si daca astazi, conform regulamentului, se vor inchide listele de inscrieri,liste care vor fi date publicitatii maine, putem anunta deja ca ne vom bucura de prezenta certa a inca unui echipaj din strainatate. Alaturi de vedetele national consecrate, echipajul din Ungaria , conform palmaresului, se prezinta ca un adversar redutabil. Este vorba de Krupp Zoltan- Becze Zoltan, apartinand clubului Budaors Motorsport. Cei doi vor pilota un Evo9 si vor concura la grupa H Pana in present, in palmaresul lor au inscris date deloc de neglijat: campioni nationali, de doua ori vicecampioni nationali, locul II la Gravel Cup,campioni de doua ori la VMax Cup,locul IV de doua ori la Rally E.C. sunt tot atatea rezultate care ii recomanda. Asa cum au declarat organizatorii, pregatirile sunt pe ultima suta de metri. Se revad probele stabilite,probe care se anunta destul de dificile. Detaliile tehnice sunt puse deja la punct. Presa este deasemenea foarte interesata de eveniment, acreditarile din partea ziaristilor de specialitate,sosite deja de astazi tradeaza interesul si nerabdarea cu care este asteptat evenimentul.. Vom reveni cu amanunte in cursul serii, odata ce lista de participare se va finaliza. Ofiter de presa Adriana Aldea E-mail [email protected] Tel. 0732.25.85.66 Tel. 0755.54.71.64 foto: Gabriel Tomescu |
Astept cu nerabdare.
|
cred ca vremea o sa tina cu noi
|
Sper din tot sufletul ca Alex sa bata grupa A si sa devina campionul anului 2009!!
|
Imi poate spune si mie cineva exact daca raliu se tine vineri si duminica sau sambata si duminca?Multumesc.
M-am uitat si pe autorally si pe alte siteuri dar nu am inteles clar. |
Se tine sambata si duminica!
|
Cine ne ajuta cu niste informatii meteorologice din zona?Am auzit ca ar fi nins:D
|
Am aflat eu intre timp, cica ar fi zapada de pana la 10 cm pe probe :D
O sa fie interesant tare |
28 Attachment(s)
Abia astept startul . In legatura cu meteo va spun ca in Pitesti ploua de azi-noapte si , in cursul zilei de azi , a dat si un pic de lapovita . Dupa cum arata s-ar putea sa fie tot sfarsitul de saptamana asa , daca nu chiar mai rau ( ninsoare ) iar pe jos mai mult ca sigur se va forma mazga....cred ca vor avea ceva batai de cap in alegerea cauciucurilor. In orice caz, cred ca vom asista la un spectacol pe cinste. Pana la start va ofer niste poze " spion " cu cateva masini care vor fi maine la start . Pozele sunt facute azi in parcarea Euromall ;) Enjoy !
P.S. Nu ma injurati ca sunt multe :D :oops: |
1 Attachment(s)
Premiera la Euromall
In cadrul Raliului Argesului Euromall,sambata, 31 octombrie , parcarea complexului comercial Euromall va gazdui,in premiera, o proba super-speciala. Proba contracronometru, super-speciala va reuni la start un numar de 36 de autoturisme. Pe durata a trei ore,pe traseul cu o lungime de 1,5km cei 36 de bolizi vor incerca sa dea dovada valorii lor si a celor care-i piloteaza. Actiunea are ca scop principal, promovarea sponsorului principal Euromall prin atragrea unui public numeros, in conditiile in care argesenii s-au dovedit a fi intotdeauna mari iubitori ai sportului auto. Data fiind complexitatea si spectaculozitatea acestei probe, rugam publicul spectator prezent maine in parcarea Euromall sa respecte indicatiile de securitate ale organizatorului. Ofiter presa raliul Argesului Euromall Adriana Aldea +gasiti atasat lista de inscrieri si cei care au luat startul la shakedownlul de azi |
| All times are GMT +2. The time now is 01:34. |
- Copyright 2026 4Tuning