![]() |
Re: How about piercing?
hmzz tatuaje la fate mmmdaaa ...
eu am un cercel si ma bate gandu d un tatuaj ... un tribal p umar .. bratzz .. |
am s merg si eu sa-mi fac inapoi gaurica in buric ca s-a astupat:((:((.Prima data am lesinat si dupa ce am purtat cercelusul o luna m-am certat GROAZINC cu tata(la modul k unu dintre noi pleaca din casa daca nu-l dau jos) .Acum mi-e frica ... nu din cauza k am s m cert cu tata ... mi-e frica s nu lesin dinou :)):))
|
si eu mi-as face si anu asta..da..tot de durere mi-e frica :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
la asta ma gandeam si eu psycho ..... pe bune si chair asa crd k am s fac ... dar nu ma imbat eu d l 3 pahare ..... romeo stie =))
|
Quote:
la baieti ... HELL NO !!... |
Quote:
nu zice NU k nu te cred :D |
Quote:
oricum nu am nimic cu aceste persoane care poseda tatuaje si cercei... pot spune doar bravo lor ca ies din turma!:wink: |
eu am 2 cercelusi: 1 mic in nas si 1 in buric sunt incantata de ele. recunosc la cel din buric ma durut un pic. Iarna e nasol pt ca trebuie sa te imbraci gros, eu am umblat toata iarna cu plasture peste pt a nu se agata de haine.
|
Se pare ca proiectul cu cercelul in spranceana se va pune in aplicare mai repede decat credeam. Ne vedem pe 31 martie! :twisted:
|
la baieti..cercelu in spranceana mi se pare ceeel mai tare!:oops:
|
Quote:
hhaha... rupereeeeeeeeeeeeee |
Quote:
sau vrei sa scapi de lumea asta? zi si scapam si noi de un prost ;) |
Quote: