![]() |
Re: Paintball
poate ca pot sa va ajut cu reincarcarile
|
Salut dask137
1. Pot sa iti reincarc butelia cu placere, ai numarul meu pe prima pagina, suna-ma si ne intalnim....e butelie de 12 sau 20? 2. Nu inteleg cum a reusit sa bage o presiune prea mare in butelie atata timp cat a folosit reductorul special pentru asa ceva....daca ti-a zburat acel ventil inseamna mai degraba ca a bagat prea mult gaz in el...te pot indruma de unde sa iei dar nu cred ca scapi fara valva completa....te costa undeva la 4-5 euro....e valva PIN sau cu valva ON/Off? 3. Prin echipamentul complet te referi la combinezon, arma, masca si bile sau toate cele mentionate fara bile? daca ai nevoie doar de bile, stabilim un pret mai mic Iti las numarul meu de telefon, suna-ma cu incredere si rezolvam.... Tel : 0726/24.13.74 Csaba .... Multumesc |
Am sa pun o poza cu problema cand am butelia la mine, deocamdata e in garaj. Echipamentul meu consta in arma, masca, combinezon si vre-o 2000 de bile. Dupa ce pun pozele pe net am sa te sun, dar deocamdat este frig pentru paintball si masina asteapta sa fie vopsita.
|
Stiu cam care este problema....oricand doresti ma suni si rezolvam....din cate observ tu ai echipamentul complet deci nu ai nevoie de nimic de la mine:) .... Eu pentru moment inca sunt in cautarea unei hale sau unor cladiri pentru a face un teren deci momentan si eu imi desfasor jocurile in padure....daca vei dori sa iesi impreuna cu prietenii tai si acestia nu au arme, apeleaza la mine cu incredere....daca ai tu destule bile is aveti nevoie doar de arme, deasemenea pot face pret special
Ca sa mai animam un pic topicul, prezinta-ti un pic echipamentul....Ai fi interesat sa vii ( in cazul in care se organizeaza din nou) la Paintball Scenario anul acesta? anul trecut s-au strans multi oameni din toata tara si au incins un razboi pe cinste....poate am putea face o trupa frumoasa din Oradea... |
daca vine caldura sa mai incearcam sa scoatem gasca din amoreteala, Zuky, sa ne mai bagam la cate o miscare de sambata dupa-masa sau duminica ziua.
|
oo yea....
|
Cand va pofteste inima....eu sunt disponibil
|
baa, stai si tu sa se mai usuce, vrei sa bagi oameni batrani in mizerie si noroi? pfuuu ce oameni. ganditi-va la o locatie, eventual, unde sa putem ajunge si cu masinile...cu toate masinile (a mea e...putin joasa)...
|
Impachetarile cu noroi sunt bune pentru ten....Locatii...veniti cu propuneri.....daca stiti careva ceva hale, cladiri parasite...mergem...ceva gen Tiago:))...oricum sta degeaba...pile cineva?
|
braking and entrance? :D:D:D
|
Merge si asta...oricum nu vor exista urme ca am fi fost noi pe acolo :)
|
Se incalzeste afara.....incepe sezonul....uite o promotie care sigur va scoate la un paintball:
15 ron / 100 bile! ( la minim 200 bile cumparate) Deci? mai gasiti vreunu motive? |
salut. mi-ai putea trimite te rog pe PM o oferta pentru o echipa asa mai serioasa?vre-o 20 de oameni?prin mai am vrea sa venim.mersi
|
Buna seara, aveti PM
|
9 Attachment(s)
Incet dar sigur...incepe sezonul....Niste poze de ieri....cam mult noroi, distractia a fost maxima....in poze baschetbalistii de la CSM Oradea...(pana si cele mai mari combinezoane ale mele s-au dovedit a fi prea mici....au fost purtate ca 3 sferturi:) )
Poze |
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning