Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Dacia in GTA VC (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/14711-dacia-gta-vc.html)

sandrin 21-03-06 21:40

Re: Dacia in GTA VC

...si mai sunt programe , daca masina pe care o bagi are alte cauciucuri tre sa instalezi un program, nu mai stiu care ca sa nu ti se blocheze cand te joci.

Skillzu 21-03-06 21:54

loool......inca se mai joaca asta? ce tare....au aparut programe care baga masinile automat...marfa de voi.....cand eram si eu maniac cu gta....era mai greu..img tool si notepad.am schimbat tot setul de masini in gta3 de vre-o 2 ori si in vice city de vre-o 3 ori.dupa ce bagai dff-ul si txd-ul trebuia sa editezi pt fiecare masina carcols.dat (culorile) handling.cfg (motor,viteza,suspensii etc) si default.... nu mai tin minte...k erau 2 dcefault-uri in folderul alah.oricum la fiecare era cu jante custom...mare jmecherie ce a fost.cand a aparut real gta (k sa ma dau mareee) mie mi-a fost scarba...erau rotile standard...se conduceau cam la fel...supra o gaseai peste tot pe strazi..chestii de genu..facut in doru' leli.vroiam sa fac acelasi lucru la san andreas dar nu il mai am....:lol:

tot postul acesta a fost sa ma dau mare:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cata_tm 21-03-06 22:09

mai traiesti omule??? baga si tu un online pe mess

BASU 23-03-06 19:52

foarte interesant :D

AleXuTz 23-03-06 22:21

o aparut si in GTA San Andreas Dacia Logan....
Numai ca are cateva B.U.G-uri :((

Trickz 24-03-06 19:33

Quote:

Originally Posted by AleXuTz
o aparut si in GTA San Andreas Dacia Logan....
Numai ca are cateva B.U.G-uri :((

adica e mai realista:))

Bogdan_mb 28-03-06 21:49

Quote:

Originally Posted by Trickz
adica e mai realista:))

singura masina care face pana :))))) glumesc

N3bun3L 30-03-06 19:03

l-am jucat eu si aveam dacia 1300,1310,supernova.solenza,logan,pick-up,matiz,tico,trabant....a fost marfa mu puteai sa intorci matizul cu rotile in sus ca se puneam singur.....trabantul cea mai rezistenta masina...1300 cea mai rapida masina din joc...partea proasta e ca nu avea sunet.....ata e!!!!!!!!1

GabyRUF 30-03-06 19:06

am jucat si eu jocul si e marfa!mai ales k e logan in el!smecher rau de tot
sa fie logan tunat! in el

sandrin 31-03-06 08:49

este logan tunat.. ala verde cu kenwood...

M@$T3R 03-04-06 23:18

vreti sa faceti voi masini si sa la bagati in San Andreas, Vice Vity sau GTA 3, iti trebuie o seria de programe cum ar fi: Zmodeler 2.0.7(build802), IMG Tool 2.0, Collision Editor 2........Eu am Facut singur Dacia Logan in programul 3d "Zmodeler 2" si am reusit sa dau export in GTA San Andreas

M@$T3R 03-04-06 23:20

imaginea la Loganul pe care l-am facut eu am pus-o la mine la avatar

sandrin 06-05-06 13:11

bv .. dar care-mi zice si mie cum fac scrrenshot la vc, ca mi-am bagat si io dacii , matiz, cielo :)

Bobyo 07-05-06 19:59

baga screen-ul cu "Prnt Scrn" e deasupra insertului pe tastatura :) apoi te duci in paint si dai paste :) easy. Oricum super tare faza cu daciile in VC

sandrin 08-05-06 08:33

ms ;) credeam ca e altfel la vice city...

All times are GMT +2. The time now is 16:54.

- Copyright 2026 4Tuning