Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe ///M packet (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/147063-e36-coupe-packet.html)

66NFS 10-10-09 10:47

Re: E36 - coupe ///M packet

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2705868)
P.S: Cred ca o sa te plictisesti repede de jantele de M5 e34... arata intr un stil dar ai avut jante mai grave pana acum ...

da mai mult ca sigur o sa se plictiseasca pt ca nu rezista la el un model de janta mai mult de 2 saptamaini .......

D N Y_e36 10-10-09 19:18

eu zic sa te rezumi la niste bbs-uri...tare masina...

antacebal 10-10-09 19:56

Prima masina are praguri M ,bandouri late , oglinzi M si nu are pleoape, semnale albe ... e ceva dubios , sa nu spui ca nu ti-au placut si le-ai schimbat ca nu te cred

Gti_edition 11-10-09 21:00

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by antacebal (Post 2708433)
Prima masina are praguri M ,bandouri late , oglinzi M si nu are pleoape, semnale albe ... e ceva dubios , sa nu spui ca nu ti-au placut si le-ai schimbat ca nu te cred

pozele fara praguri ,bandouri..etc sunt vechi.
Dupa cum am spus azi am montat clima si jantele m5 +niste arcuri mai deosebite:twisted:

sprinter 11-10-09 21:13

Quote:

Originally Posted by Gti_edition (Post 2710422)
pozele fara praguri ,bandouri..etc sunt vechi.
Dupa cum am spus azi am montat clima si jantele m5 +niste arcuri mai deosebite:twisted:

Misto ca ai jantele cu tot cu capace :) te am intrebat si eu ceva mai sus, poti sa imi raspunzi? ... ma intereseaza dropu care il are masina pe spate acum, sau ce arcuri ai folosit.. ms
Sa mi dai un semn cand te plictisesti de jante :))

Gti_edition 11-10-09 21:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2710459)
Misto ca ai jantele cu tot cu capace :) te am intrebat si eu ceva mai sus, poti sa imi raspunzi? ... ma intereseaza dropu care il are masina pe spate acum, sau ce arcuri ai folosit.. ms
Sa mi dai un semn cand te plictisesti de jante :))

sunat arcuri kw rosii le am si pe bazar la vanzare

daffy duck™ 12-10-09 17:59

deci asta e masina care statea sub prelata pe bordura.....stiam io ca e a ta, dar ma rodea curiozitatea ce pisica era

D N Y_e36 12-10-09 19:21

pe cat sunt jantele 18'?

Gti_edition 12-10-09 22:18

maine jantele M5 vor avea buza full polish:D si clima la gata..o sa revin cu poze.
Am mai pus si xenon pe lunga ca bonus;)

Ernest 13-10-09 13:55

frumoasa masina ai grija de ea :D

Gti_edition 13-10-09 18:48

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ernest (Post 2715186)
frumoasa masina ai grija de ea :D

multumesc la fel...iata si pozele cu jantele facute. inca nu stiu cu ce culoare sa fac miezul(steaua) pentru ca mi se par prea banale cu griul ala deschis.Ma gandeam la un gri inchis..gen gri sobolan

sprinter 13-10-09 18:56

Quote:

Originally Posted by Gti_edition (Post 2716039)
multumesc la fel...iata si pozele cu jantele facute. inca nu stiu cu ce culoare sa fac miezul(steaua) pentru ca mi se par prea banale cu griul ala deschis.Ma gandeam la un gri inchis..gen gri sobolan

Da, gri sunt banale... ai putea sa le faci staua neagra... negru lucios/mat asta pt ca spitele de sub stele sunt negre, daca nu un negru cu perla. Oricum inchise la culoare... cel putin, eu asa as proceda

dr_pricop 14-10-09 15:50

foarte frumoasa mata .sa ai grija de ea si fara incidente.am si eu o intrebare:este greu de dat jos bordul pt ca am si eu o problema si anume nu se mai deschid clapete care actioaneza pt directionarea aerului spre parbriz si laterale,am clima digitala si am inteles ca este destul de greu.merci frumos

ukgarage 14-10-09 22:31

Felicitari, este extraordinara masina, iar culoarea este....iuhaaaa. Daca nu e secret cat ai dat pe masina?
Iar in leg. cu jantele de M5, cred ca ar sta bine un gri sobolan, dar nu ff. inchis. Asa as proceda eu. Bafta si asteptam noi poze.

P.S. Frumos photoshooting-ul din Snagov :)

catalanu 14-10-09 22:32

Ce drop au arcurile care le ai acum pe masina?

Superba masina.Cat te-a costat jantele de M5?

All times are GMT +2. The time now is 16:03.

- Copyright 2026 4Tuning