![]() |
Re: E36 - coupe ///M packet
Quote:
|
eu zic sa te rezumi la niste bbs-uri...tare masina...
|
Prima masina are praguri M ,bandouri late , oglinzi M si nu are pleoape, semnale albe ... e ceva dubios , sa nu spui ca nu ti-au placut si le-ai schimbat ca nu te cred
|
3 Attachment(s)
Quote:
Dupa cum am spus azi am montat clima si jantele m5 +niste arcuri mai deosebite:twisted: |
Quote:
Sa mi dai un semn cand te plictisesti de jante :)) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
deci asta e masina care statea sub prelata pe bordura.....stiam io ca e a ta, dar ma rodea curiozitatea ce pisica era
|
pe cat sunt jantele 18'?
|
maine jantele M5 vor avea buza full polish:D si clima la gata..o sa revin cu poze.
Am mai pus si xenon pe lunga ca bonus;) |
frumoasa masina ai grija de ea :D
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
foarte frumoasa mata .sa ai grija de ea si fara incidente.am si eu o intrebare:este greu de dat jos bordul pt ca am si eu o problema si anume nu se mai deschid clapete care actioaneza pt directionarea aerului spre parbriz si laterale,am clima digitala si am inteles ca este destul de greu.merci frumos
|
Felicitari, este extraordinara masina, iar culoarea este....iuhaaaa. Daca nu e secret cat ai dat pe masina?
Iar in leg. cu jantele de M5, cred ca ar sta bine un gri sobolan, dar nu ff. inchis. Asa as proceda eu. Bafta si asteptam noi poze. P.S. Frumos photoshooting-ul din Snagov :) |
Ce drop au arcurile care le ai acum pe masina?
Superba masina.Cat te-a costat jantele de M5? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning