![]() |
Re: A4 Red Beauty
Folii are, doar spatele pentru moment. Intentionez sa-i vopsesc si pragurile in curand.
Legat de jante... arata bine dar, cam atat. Tinuta de drum era jalnica, consumul cu 3%mai mare si masina tragea greu asa ca.. |
12 Attachment(s)
"La o baie de toamna" cu un prieten.
P.S. Cel din masina nu sunt eu:-P |
i-ai mai facut cva??ce planuri ai cu ea??;)
|
Pai..am schimbat iar jantele:lol:
As vrea sa-i bag banda LED in far...eventual un eleron Zender, dar sa vad ca...ma bate un gand s-o vand, vreau un motor mai mare... |
tot acest model un 3,0 ar fi bun!de asta tragi cam greu
|
Un 2.5 resoftat e ok, la 3.0 deja te rup taxele si intretinerea.
|
sau i poti cauta alt motor!
|
Frumos bolidul,poate te inspira fosta mea masina:https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=17711
|
1 Attachment(s)
Merci, sa sti ca m-am tot gandit sa vopsesc pragurile, doar ca o vopsitorie buna ia destul de mult si nu vreau buleala ca am intalnit unele cazuri, de mantuiala banuiesc..ca sarise si arata foarte urat.
Frumoasa masinuta, noile jante seamana cu alea de pe a ta. Alessio Turbo 17" |
frumoasa
|
Frumoasa scufita rosie asta :D... fai cat mai repede pragurile si barile in rosu :D si ar da bine si o grila clean look
|
lasa un id u ceva daca te intereseaza vopsirea pragurilor iti garantez vopsitor foarte bun
|
Merci dar, m-am hotarat s-o vand.
|
...full fara piele? :)) ce a "Vitan" suna. Pai unde e trapa, incalzirea in scaune, scaunele sport, volanul in 3 spite... si lista poate continua. Ma rog, e masina ta (sau a fost daca ai dat-o deja), da' e departe de un "full fara piele" ;)
|
frumoasa masina, modelul preferat de a4 :X:X.
si arata bine si cu jantele alea negre, primele nu prea erau faine da cele negre erau bestiale |
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning