![]() |
Re: Espero 1.5 DOHC 16v UNDERCONSCTRUCTION
Quote:
|
Quote:
credeti ce vreti putin imi pasa mie eu v-am rspuns la intrebare, filtrul a costat 120 lei, si cum i-am spus si lui ing3r e un bun prieten si mi la dat mie daca el si-a luat ceva mai bun ce sa mai faca cu asta... PS: si sincer sa va spun habar nu am ce marca este daca este K&N sau altceva pentru ca nu prea ma pricep, sunt Novice printre voi.. |
Salut,
Ce ti-ai propus sa faci la ea ? |
Quote:
sincer sa-ti spun robert, eu as vrea sa fac multe la masina asta dar acum depinde si de buget, dar cred ca prima data cum dau de o suma mai frumusica de bani o sa incep cu partea tehnica ca am cumparat-o de curand prin aprilie si vreau sa o pun bine la punct mai intai din punct de vedere tehnic sa nu am surprize, viata inainte de toate, si apoi o sa ma ocup si de aspect, folie, jante, un bad_boy look ca al tau, un sistem mai bun de muzica, o suspensie buna si lasata cat mai aproape de sosea, si daca cineva mai are vre-o idee ce as mai putea sa-i fac e binevenit sa-mi de-a un sfat ca na nu strica, dar cred ca de proiect serios o sa ma apuc prin ianuarie nu stiu sigur de ce sa spun depinde cum vin BANII... PS: Asadar oricine e binevenit sa-mi de-a un sfat sau o parere si poate le pun in aplicare sau nu :D... |
2 Attachment(s)
Quote:
Succes ! |
Quote:
mersi mult Esperache sa sti ca, chiar o sa incerc cu cineva care se pricepe bineinteles sa reusesc sa il pun ca cel din prima poza ala chiar imi place cum vine al doilea mai putin oricum mersi frumos... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mai vorbim noi Esperache, nu acum ca vine iarna mai sunt 2-3 luni dar sa te vad ce mai zici cand or fi 40 de grade afara si mergi cu toate 4 geamurile deschise si tot mori de cald ca de afara oricat ai merge de tare tot aer fierbinte intra in masina si lesini de cald, io stiu din proprie experienta ca de cand am lua masina din luna martie a anului acesta pana la momentul de fata nu am freon pe instalatie si na e ca si cum nu ai avea aer conditionat... |
Quote:
Exact asa o sa fac Ing3r, am sa incep prima data cu partea tehnica si nu e vorba de baterie sau de aer conditionat, pe primul plan e viata mea in joc si tin mult la ea, vreau sa am si io urmasi : copii, nepoti , stra-nepoti , .... :D |
Quote:
|
Offtopic: Pai logic ca asa e Robert, doar nu baga atatia bani in masina aia sa mearga zi de zi cu ea pe strada ca sa intre toti dobitocii in el ca nu acorda prioritate! Sau sa mai pateasca altele cu ea... Cand iti faci o masina ca aia , te plimbi cu ea in w/e, sau la "momente speciale" ori de placere , la o samanta cu prietenii :P. De fataiala prin oras zi de zi cu siguranta isi alege alta masina. Presupun ca asa gandeste un om calculat...
|
Quote:
Quote:
Bafta in continuare ! |
au trecut ap 2 sapt. ceva noutati?
|
Quote:
deocamdata nimic nou AYG'ule, na criza ce sa-i faci, am auzit ca prin decembrie se cam duce criza la mine, asa ca pana atunci mai e putin, forta de munca sa fie atunci ca bani o sa fie, si sa am si io un pic de ajutor din partea unui prieten " BUN ", stie el cine ...:D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning