![]() |
Re:
Pentru cei care au vazut phone booth...(cabina telefonica).Era unu Stu...super bazat, cu bani, 8) ...si mi-a placut cum suna...si am devenit
Stuey.Inainte eram cubuletz.... :lol: Pentru cei care nu au vazut filmul....va sfatuiesc sa il vedetzi. |
pentru ca mi-a fost leneeeeeeeeeeeeeee sa imi caut alt nick. si pe asta il am de aprox 10 ani de zile! mirc sutff!
|
alex...prenumele meu...
maxx...discoteca in care m-am simtit super bine intotdeauna... si mi-a placut cum suna :D :peace: |
kitana-mortal kombat
|
1 Attachment(s)
fizic + miscari \"ardelenesti\" - fara ofensa catre ardeleni!
|
acu 3 ani intrasem intr-o criza de identitate :D :lol: si nestiind ce nick sa-mi pun, am inceput sa ma uit pe domeniile unui prieten care le achizitzionase de pe net.. dupa cateva minute el mi-a dat voie sa aleg unu.. care sa-mi ramana mie.. acesta mi s-a parut mai interesant decat celelalte si uite asa a luat nastere nick-ul meu ;)
|
Bogdan--my name, CMS---nr de la masina(nu actuala :P )...Nu prea ma omor dupa nickuri, nici nu prea stiu ce sa-mi aleg...pe chat mai intru cu AegiS sau ZaXX(nick pt CS)...
|
pai...acum vreo 6 ani...sau 7 m-am dus intr-o sala de internet sa intru pe mirc.... si nu stiam ce nick sa-mi aleg ... alex era luat(normal) ...si mi-a venit mie sa-mi pun Alexius ...apoi am facut o pauza de vreo cateva luni si mi-a furat unu nick-u si avea taranu bnc ... si am inlocuit e-u cu 3 ...si a iesit Al3xius ...si de atunci peste tot sunt cu Al3xius ...pe messenger , pe mirc la joace...peste tot ! :lol:
|
La mine vine de la Michael Jackson, de cand eram mic sunt fan si inca am mai ramas si acuma :D
|
:) si la mine oare de unde? ... de cand eram ciutan imi zicea lumea prin crtier LOLEKsiBOLEK ... da am ramas numai cu LOLEK ... imi place mai mult :)
|
io am probleme cu capu` ... daca ne int .. o sa vedetzi de ce mi se spune psycho ..... pana si mama ma face nebun :D ...
i`auzi una .. i`auzi 2 .. i`auzi 99 :D |
Diutza_1510...hmmm :roll:
Diutza>>> Andreea si 1510- data mea de nastere :D :oops: |
nr de inmatriculare
|
ESPinoza .. tot de la nr de inmatriculare (BT 10 ESP)
|
iubesc jokul Mk dar si filmul logik.. prima parte am vazut`o de vre`o 4 ori so Mortal Kombat - Anihilarea de 11 ori :) si de acolo vine si sonnya .. doar ca in film era doar Sonya ... eu am mai pus un \"n\" in plus, la ora actuala 90% dintre persoanele care ma cunosc ma striga asa .. multi nici nu stiu de`fapt cum ma keama :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning