![]() |
Re: Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning
Prezent!! :)
|
Eu sper sa fie vreme frumoasa !!!!
|
Quote:
Depinde de un raspuns pe care il astept |
Prezent si eu ...la pozat ;).
|
stikere,odorizante si materiale promotionale 4tuning gasim ? Cu bani evident, nu astept pomana :D
|
Prezent si eu la foto cu " agregatu " meu :DD
Si sambata si duminica! ABEA ASTEPT! |
Am si eu o intrebare..stiti cumva de unde pot face rost de un tricou 4tuning ? gasesc sambata ,duminica la vitantis ? as dori sa imi raspunda cineva care stie ..sau la sediul 4tuning sunt ? si un pret?
|
Sper ca de data asta vremea sa tina cu noi, sa ne desfasuram asa cum stim mai bine, cu bass puternic in miros de cauciuc !
|
M-am uitat acum pe un site cu vremea in weekend si scria asa :
Sambata -> Soare | Maxime : 25° C Minime : 11° C Duminica -> Partial soare | Maxime: 26° C Minime : 11° C |
competitile se vor tine numa in jurul capitalei...?
|
Ma gandeam ca ar fi util ca pentru acest event sa se faca o sectiune separata cu mai multe topicuri (ca la KoE). Nu de alta dar e destul de dificil sa urmaresti unele discutii, pentru Baneasa presupun ca a sarit deja de 40 pagini.
Sa fie un topic de discutii generale, unul pentru echipa suport incluzand si partea de foto sau topic separat pt echipa, topic pentru postarea imaginilor si in masura necesitatilor si alte topicuri. In cazul in care voi fi in Bucuresti voi veni clar, mai ales ca se anunta vreme buna. Inca odata multumiri organizatorilor si spor la organizare! |
Sper ca vremea sa tina cu noi.
Foarte frumos show de la baneasa. FELICITARI !!! |
pe vand,pe ploaie...nu conteaza ...PREZENT !!!
|
sper sa ajung sa vad show-u, cu toate ca va fi si Renault Roadshow in Constitutiei.
|
Sunt convins ca vremea va fi de partea noastra de data asta (a spectatorilor in principal), mi-e dor sa simt mirosul de cauciucuri arse, sa imi scutur praful de la cauciucuri din par de pe fata si haine cum a fost la Cluj.
Felicitari pt show-ul de la Baneasa! Succes in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning