![]() |
Re: 1971 Plymouth Cuda - HOT ROD
Super tare masina!Imi plac si mie mult hot rodurile si dupa parerea mea ce si-a propus acel Bob Johnson a devenit realitate.
|
Uh...nasol...nu-mi prea plac muscle car-urile...
|
Quote:
|
Quote:
CE MAINILE TUNATE SUNT "CARICATURI"????????????????? SI UNA PESTE ALTA MASINILE EUROPENE(GERMANE) SUNT CU MULT PESTE TOATE MASINILE!masinile americane sunt puturoase in comparatie cu ce putere au si nici fiabilitatea nu este mare,consum imens...! SI DESIGNU ESTE MAI PATRATOS...! SUNT FRUMOASE DAR..NU SE COPARA CU BAVAREZELE! in orice competitie in care particita masini americane cele europenem sunt cu mult peste ele! CUDA-UL FACUT DE FOOSE ERA CRIMINAL!puterea erai imensa la acela,pt ca se plimbase inainte de fabricarea cude-i cu un corvette din 88 de 1800 cp,iar dupa ce cuda-ul a fost gata a spus ca este cu mult peste corvette-ul acela! scria ca de pa 110-220 ii trebuie 2,.. sec,cam asa ceva parca am vazut! oricum arat traznet,dar...FIECARE CU GUSTURILE LUI! CRED CA DACA AI AVEA O TUNATA...TE-AI LINGE PE BUZE...!!!!! |
Asta-i parerea ta ca nu se compara cu bavarezele. Mi-e de pilda masinile americane mi-i se par f rezistente si fiabile. De ce? Au mecanica mai simpla, prin consecinta mai putine piese care sa se strice. Simplu. Nu?
|
Bai Rosonic, ce naiba e cu topicul asta pe prima pagina mah ???:rolleyes2
O masina modificate stil americaneste... E plin de ele. Poate singurul fapt care este spectaculos... este ca americanii inlocuiesc supra-alimentarea cu litraje mari. Au facut 850 de cp dintr-un motor aspirat. |
Quote:
|
Monstruos!!!!!!!!!
|
superb :shock:
|
e criminalll
te omoara ! |
tineti-va cu benzinaria dupa el , la motor de 10 litri
cred k consuma 35 la suta asa subtire de vara ! oricum e tarrree rau |
nu se merita o asa masina la preturile din romania si la strazile de ***
|
vreau si jho una d`asta :D prea jmechera frate =p~ ...
|
asta se inscrie perfect in clasa ... "muscle car" .. asa ca sunt perosane la care le plac asemenea masini . sunt persoane la care nu le plac ...
mie in general imi plac ... desi .. dupa mine mai reusit e spatele decat fata in cazul de fata ... la consum nici nu ma gandesc ... dak o pui la limita sa vezi ce poate masina ... blana ... cat iti consuma .. +50 /100 ? |
Consuma mah consuma.. dar daca vrei o masina tare.. sa nu te astepti numai la avantaje!
In + daca iti permiti sa iti faci o astfel de masina iti permiti sa dai mult si pe benzina |
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning