![]() |
Re: Oltcit Club 11r !!!
Multumesc !!!
Gabitzu inca nu suna cum trebuie dar la prima strigare este ok...mai am mult de munca ... Stage ... configuratie eu zic ca este ok trebuia putina mai multa putere pe partea de medii si inalte iar amplificatorul Rockford face toti banii...Alpine am ales pentru ca mi-a placut foarte mult difuzorul inainte si mi-a lasat o impresie buna si de ce sa nu recunosc ca am fost si cu bugetul foarte redus ... |
Cu alte cuvinte.... Tadaaa! 8)
Stii ce am avut de zis. Acum mai trebuie terminata si dupa aia, te bucuri de ea. ;) Loud groundpounder "Old"cit. :twisted: |
Gandacelu zgomotoooos... :D ... Bv Bv Bv!
|
Multumesc baieti...
Clau...Ma bucur acum de ea ... iar terminata probabil ca nu o sa fie niciodata mereu va fi ceva de schimbat.... Animalutz ai zis o vorba mare ..."Cantareatza Vintage" :D |
Uau, Lupul in haine de oaie!
Foarte indraznet proiectul avand in vedere de la ce s-a plecat... Felicitari. Sunt curios cum va duce motorul alternatorul... ma gandesc ca va fi un alternator "cu muschi"... |
felicitari pt proiect.
Parerea mea o stii ti-am zis la baneasa. Sa te bucuri de ea si sa ai grija acum cu ce mai ai de facut la sistem si nu uita: inchide WALL-ul :) |
Multumesc!!!'
IM ...motorul pana acum a dus alternator de 150A la alte persoane fara probleme sper ca va merge si la mine... Bogdan ... Este dificil de inchis Wall-ul si daca il inchid nu se va mai misca haionul si nu mai are farmec :lol: masina este de show si trebuie sa faca show ...O sa incerc sa vad ce iese... |
Ti-e gata portul. :twisted:
|
Hopa este o veste foarte buna!!!...sa mai dau si eu o veste buna??? Am gasit alternator de Diesel maine incercam o modalitate de prindere ... :D
|
CRAYZY!!!!!!!!
Frumos proiect;). Ar trebui sa faci un topic si la sectiunea oltcit. |
Felicitari pentru ambitie!A iesit ceva foarte frumos din pasiunea ta.
O intrebare : ce este cu venitlaroul din partea stanga-jos a volanului? :D |
Mama, pai daca tu ti ai facut cu 4 dif, eu imi fac cu mai multe =)) :twisted:
|
Quote:
|
Multumesc baieti!!!
Alex...O sa fac si acolo o prezentare cum prind putin timp liber.... PIT...Ventilatorul??? Este doar grila de la un ventilator si acopera gaura de la reglajul de faruri la care am renuntat ... Am uitat sa precizez ca am renuntat la foarte multe lucruri care nu aveau o importanta majora (reglaj faruri,stergator spate,dezaburire,spalator spate,ceas,plafoniera etc) SKR...:rolleyes2 sunt deja prea multe la mine nu sunt obisnuit cu mai mult de doua tu cate vrei??? Danut...A vazut bine are ochii mai buni ca ai tai :D .. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning