Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - BroascaDilie (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/146332-machetele-mele-broascadilie.html)

radu_rs 25-11-09 21:15

Re: Machetele mele - BroascaDilie

misto audi!
astept (am) restul :lol:

Racer21 25-11-09 21:46

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 2836997)
misto audi!
astept (am) restul :lol:

Si eu as astepta, desi deja stiu care sunt machetele lui (am vorbit cu el pe mess, am de mai demult id-ul sau). Insa din pacate, dupa cum ati vazut si unii dintre voi, el n-a mai intrat pe forum de ceva timp, si mai rau, s-a lasat de machete :sad: Chiar mi-a spus ca hobby-ul asta l-a tinut doar 2 luni:sad:

radu_rs 25-11-09 21:49

pfff... se apuca el din nou peste o perioada, sunt convins :>

edyopel 26-11-09 20:48

sa speram ca se apuca iar cum spune si radu rs

Calin001 10-12-09 23:06

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 2700044)
Arata bine per ansamblu, discuri de frana si etrieri separati (un lucru de apreciat pentru scara asta), lufturi mici, de apreciat trapa transparenta precum si alte mici detalii.
Am o intrebare totusi. Am cumparat doua bucati recent si ambele au o mica problema: roata fata stanga e putin descentrata (se observa greu cand sta pe loc, daca o impingi putin pe birou se vede ca "joaca" roata). Aceeasi problema si aici?

PS: la poze foloseste o lumina mai buna, cea de la blitz e cu probleme uneori, mai ales daca macheta e intr-o culoare deschisa. Incearca sa le faci afara, sau pe un birou/masa apropiat de un geam ca sa poti folosi cat mai mult din lumina naturala.

Problema cu roata se poate rezolva foarte usor. este decentrata pentru ca nu este fixata bine dar daca risti sa o scoti afara (eu am stricat un golf 5 gti carrarama 1/24 pe chestia asta) si sa o pui in pozitia care trebuie sa fie, sta perfect!

MeMutzu 23-08-10 22:50

Arata bine A6-le ..sa vedem ce mai ai:Dsucces

DrifterGT 24-08-10 01:07

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2837125)
Si eu as astepta, desi deja stiu care sunt machetele lui (am vorbit cu el pe mess, am de mai demult id-ul sau). Insa din pacate, dupa cum ati vazut si unii dintre voi, el n-a mai intrat pe forum de ceva timp, si mai rau, s-a lasat de machete :sad: Chiar mi-a spus ca hobby-ul asta l-a tinut doar 2 luni:sad:

Pacat ! :sad:

bmwh548 24-08-10 18:30

Quote:

Originally Posted by MeMutzu (Post 3605479)
Arata bine A6-le ..sa vedem ce mai ai:Dsucces

Prieteneste iti zic: CITESTE DATA ULTIMEI POSTARI inainte sa bagi chestia aia de umplutura...te simti mai bine daca ai jdemii de postari trecute sub avatar? Dezgropi topicuri pe care s-a asternut praful de mult si nu doar pe sectiunea de prezentari. Daca nu ai nimic de spus stai linistit.

All times are GMT +2. The time now is 04:19.

- Copyright 2026 4Tuning