![]() |
Re: Mitsubishi eclipse GS
Poate nu se compara in poze dar iti spun ca in realitate arata mult mai bine (in afara de jante).Iar asta de zic eu de ea are 160Cp.
|
Quote:
|
Masina nu e a mea e a unui prieten si are motorul ala de 2000cmc in 16V la care i-a modificat ceva dar nu stiu acum ce.O sa ma intalnesc maine cu el si o sa-l intreb, dar nu are nici chip, nici flash.Are o piesa modificata sau asa ceva. Si mai are si evacuare sport. O sa iti spun maine mai multe.
|
Are evacuare sport din galerie.Injectoare de model turbo.Filtru sport si chiuloasa modificata(a luat din camera de ardere).
|
Quote:
|
Daca ar fi sa nu o vand si ma gandesc tot mai serios la treaba asta vreau sa ii pun Turbo, dar sansele sunt mici ca nu prea stiu unde se poate face chestia asta la noi in Romania.
Poate stie cineva si ma poate ajuta. |
masina ta daca o faci turbo va fi foarte tare - imi place tare mult cum arata. ai cautat si tu pe google- sunt afara f multi innebuniti dupa masina asta, iar Turbo sa stii ca daca bagi putini bani in ea o sa fii pe val. Nu cred ca nu gasesti una Turbo lovita sau fara acte pe la noi. DSM parca asa le spune nu?
Piese pentru ea gasesti f multe, si ieftine vb de turbo. Cauta un motor cu transmisie cu tot - parca la ea e 4x4 turbo? |
Quote:
multam pentru aprecieri, eu am fost vrajit de masina asta, initial am avut una din state cu numere de america,(acum o tin ptr piese) dar nu era turbo :sad: si este facuta de Diamond USA iar in cartea ei tehnica apare si modelul turbo si 4x4, dar cele europene nu au asa ceva, dar eu am ramas si acum mai mult decat incantat de forma si senzatiile pe care le ai cu atat ce poate ea (si cam poate bine, binenteles nu ne punem cu alte scule superi tari :)), am cautat in Germania si nu am gasit decat o singura masina la vanzare din 100 care avea turbo :( si binenteles ca pretul era mare, m-am interesat si pe net in state si sunt kit-uri de turbo pentru ea, dar inca nu stiu cam cat ar costa. |
1 Attachment(s)
mai am o poza, sper sa am timp sa fac unele noi
|
am vazut ca in europa nu sunt turbo, toate sunt ca a ta, NA 150cp. Masina nu e la fel cu Eagle Talon, ca din alea am mai vazut si parca erau si turbo...
|
:D am gasit ceea ce ar trebui acum e nevoie de finantare extrabugetara :)
http://www.epsturbos.com/ECLIPSE-88-...BO-ME2501.view |
da dar merge la 6psi ceea ce e f putin, la banii astia cred ca gasesti un Eagle Talon 4x4 turbo fara acte. Masina ta are compresia mare si asa cum ai spus ai mai marit-o si tu iar un kit turbo nu faci treaba multa cu el, sau asa ma gansesc eu ce inseamna performanta- parerea mea este ca potii sa iti iei kit si la mana a doua uitate aici- intra pe forum
astia sunt cei mai tari si nustiu daca stiai dar DSM-urile gen I sunt cele mai tari - uite timp pe 1/4 mile scos cu o masina ca a ta din '91 AWD- [email protected] - este mai mult decat au atins vreodata cu un SUBARU STI modificat la greu sau chiar la nivelul unui skyline R32,33,34 modificate mult- sunt 179,06 mile/ora este fffffffff mult asta inseamna fffff multa putere. Bineinteles asta inseamna si o investitie mare dar exista f multi pasionati printre ei si ai sa gasesti sigur oameni care sa te ajute. Sfatul meu daca nu dispui de multi bani u te arunca sa iti iei un kit, poti sa iti iei pe bucati kit asta. masina ta are potential gigant. intra aici, e taticul lor: http://www.dsmtuners.com - aici ai tot ce iti trebuie - dar inainte apuca-te de citit ca ai ce sa citesti, vezi ca au si forum.... succes |
Salut
m-am uitat pe link-ul tau si pot sa spun ca e nebunie curata ce gasesti acolo. undeva am remarcat ca ai scris ca eu am marit compresia, probabil ai citit ce a scris Fes-ul in legatura cu un alt eclipse care spunea ca are 160CP, eu nu sunt adeptul maririi compresiei prin modificarea chiuloasei. |
de curiozitate te intreb cat consuma masina ? Mers normal prin oras ,...pe afara normal si forja in ambele cazuri ? ,..Mersi anticipat !
|
se poate, cred ca am retinut gresit - referitor la marirea compresiei. citeste acolo, si cauta DSM pe internet asa se numeste masina ta. vezi ce gasesti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning