![]() |
Re: Fast and Furious 5
Quote:
|
Toata seria este foarte buna, dar cel mai mult mi-a placut ultima parte. Abia astept sa apara si Fast and Furious 5 :)
|
Quote:
|
letty e moarta , din ep 4 ;) iar partea a 5`a va fi in tokyo . punct . nu mai dezgropati topicuri moarte de secole
|
dupa mine , cel mai misto a fost 3 ...m-am uitat de 7 ori la el si tot nu m-am saturat...
de 4 am fost putin dezamagit..acum o sa vedem ce o sa fie cu 5.. |
da .... my fault.... nu era letty... era sora lui dom:D
|
Tare ,sa vedem ce o fi de capul lui cand o aparea, pana atunci sperante si multe pareri spuse aiurea ...
|
daca o sa fie ca si 4 cu multe scene pe calculator, mai rau ca nfs eu zic sa nu il mai faca
|
Cele mai tari filme din seria F&F au fost 1 si 2 realiste, aventura, nu ca la 4 din ce in ce mai fantastic isi pierde farmecu daca continua asa. Sper ca 5 sa iasa pe gustul fanilor, cu toate ca filmarile au inceput deja...
|
stie cineva ceva concret?
s-au apucat de productie sau doar vorbe ? ff 4 e prea nebun pentru creierul meu... ce-au putut sa faca aia... e prea nebunie.. |
dar nu e asa reusit oricum
|
explicati-mi si mie care sunt fast and furios 1 ,2 ,3
Fast and Furios 1-E cand la inceputul filmului paul walker se da cu unu cu un viper sau nu mai stiu ce masina era si face accident? 2=??? 3=e cu paul walker si cu unu negru??cu un eclipse cabrio si un evo? |
1 - cu paul walker si vin diesel (walker conduce un eclipse verde apoi o supra portocalie)
2 - cu eclipse cabrio şi evo 3 - e alt gagiu, nu paul walker şi da, se întrece cu un viper şi face accident |
Quote:
|
Viata Bate Filmul
reveniti-va |
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning