![]() |
Re: R21 GTS Simphonie - '88
1 Attachment(s)
Sper sa te ajute
|
Forate frumos, multumesc mult. Imi place ca arata mai lasata in poza asta.
|
parca e prea lasata...si mie personal nici jantele nu prea imi plac...in fine fiecare cu gusturile lui...
|
Salutare,
Daca stie cineva un mecanic bun cu preturi decente as fi si eu interesant sa imi desfaca motorul pentru o reparatie. Imi tot uda bujiile cu ulei dupa 200-300km si in special cand sta la relanti. Multumesc, Cristi |
Dau aproape orice piesa de pe masina actuala, atat cat sa o mai pot duce la rabla.
Are lucruri noi si de calitate pe ea: - jante pe 14 de antimoniu CMS cu tot cu cauciuguri Michelin si Firestone; - portbagaj cu eleron de GTT. - Interior tipla - Bord complet in stare perfecta cu becuri abea schimbate (Philips) Astept PM-uri pentru cine e interesat. YM: [email protected] |
1 Attachment(s)
frumoasa masina :D bafta la modificari 8)
|
ce modificari...ca o da :(
|
aaaaa :rolleyes2 nu am fost pe faza :D
|
- Oglinda cu 50Ron, tot ansamblul de afara si din interior.
- Jantele pe 14 din aliaj cu tot cu cauciuguri(2 dintre ele sunt noi - Firestone) la 150Ron bucata. - Bancheta + scaune 200Ron - 2 Boxe SAL de bass pe 14 + filtre de bass si intalte pentru fiecare boxa - 150Ron - Tava pentru Roata de rezerva originala din plastic dur - 25Ron - Orice accesoriu din bord - 10Ron - Planetara lunga reconditionata in stare perfecta(inca este in tipla) - 150Ron - Ulei Elf sintetic 10w40 4L sigilat - 60Ron - Filtru MAN nou in cutie - 25Ron - Termostat nou in cutie - 20Ron Daca nu am acoperit ceva si sunteti interesati astept reply. Tel: 0740005615 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning