![]() |
Re: Programul evenimentului
Noi am primit. Nu numai tu ai primit. De aia a zis "ati". Si da, pe adresa de pe forum am primit mail, cea pe care o am la profile.
|
na ma rog....gresisi si eu k am crezut ca vb cu mne ca a postat imediat dupa postu meu :P...
|
cei care au adrese de yahoo sa verifice .. in bulk ptr k acolo s`a dus mailu` :)
|
Eu dau empty mereu alora din bulk. Mie mi-a venit in inbox. Cand va fi anuntat programul evenimentelor din cadrul 4tuning DAY ?
|
Eu nu l-am gasit niciunde asa ca asteptam detalii..................
|
nici eu nu lam primit... :( dar astept!
|
Nu stiu ce program ati primit voi pe mail (acelasi mail ca si voi l-am primit si eu), dar cu siguranta nu e programul evenimentului. Mailul primit este o copie a anuntului initial facut de Gratzian, adica asta. Pentru a putea fi considerat program, trebuia sa aiba evenimentul si ora.
|
eu nu am primit nimic cu program... si chiar mi-ar trebui ca ajung pe acolo
|
Inca putina rabdare, va fi afisat aici programul.
|
suntem in 27 si nema ...vreau sa stiu cand va fi SPL sau bass race ..sambata sau duminica ?
|
suntem cu toti nerabdatori, dar trebuie sa ne gandim si la cei care organizeraza...ca nu e deloc usor sa faci ceea ce fac ei. Chiar ii apreciez si ii felicit pentru initiati-va! Bafta!!! :) inca putin si PARTY!!! :D
|
este marti, 28 martie 2006 ora 7.13 dupa compu meu, nu al serverului...
am reusit sa definitivam multitudinea de concursuri, programul amanuntit pe zile si ore, jurii si premii pentru voi, membrii 4tuning, o sa-l postam tot azi, marti, dupa ce dormim putin, ca e a doua noapte nedormita la rand si dupa ce verificam sa nu fi scapat ceva nu speram decat sa ne riscam la inaltimea asteptarilor... intelegem nerabdarea voastra. Doresc doar sa intelegeti si voi multitudinea de lucruri de pus la punct in spirit anecdotic, ne-am hotarat in echipa sa publicam dupa eveniment o lista de lucru cu probleme de rezolvat la un moment dat ca sa ne distram impreuna DUPA, despre ce era aici, la noi, intern |
hai cu programu' ca e deja miercuri
|
Quote:
|
rabdare prieteni ca mai sunt 2 zile...in 2 zile se pot intampla multe in grila de program, asea ca mai bine sa fie cat mai corect, decat sa aiba vreo eroare. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:46. |
- Copyright 2026 4Tuning