![]() |
Re: vreau si eu niste pareri pt un Touch Screen
nasol! da poti sa zici ca nu e auto! a mai pomenit cineva monitor auto cu intrare VGA specifica calculatoarelor? stiu ca are si RCA....da....ziceam si io... oricum, bafta
|
1 Attachment(s)
prima poza.... :) mai am de facut calculatorul (acum era pe un dvd player de casa)
|
marfa! arata bine!
imi spui, te rog, cat a fost pana la urma? cu tot cu taxele de la idiotzii aia... si...ceva detalii despre calculator? |
500E tot :)
calc o sa fie un P3 la 800mhz....si o placa audio M-Audio Revolution |
:shock:
hotzii dracului!!!!!!! ce nenorociti ba frate. asta e...sper ca esti multumit de el... p3 la 800...cu M-audio revo...6 sau 8 canale ? :P ar trebui sa sune marfa. succes cu el. bafta |
adik bagi un calc in mashina ? :D sau nu intzeleg eu bine?
|
dap :)...trebuie sa imi vina piesele pt sursa saptamana asta....
|
foarte tare :d vreau sa vad shi eu asta ;) deci cand faci sa anutzi evo-u :P
|
Quote:
cum adica sa iti vina piesele? o montezi tu ? ma intereseaza si pe mine o sursa de 12v pt carputer :D |
sursa se 12v exista pe net.... pot sa aduc din afara dar costa ~100E... s-a cam terminat bugetul...asa ca m-am apucat eu sa fac una care sa mearga cat de cat...sper :)
|
4 Attachment(s)
it`s alive....uluitor sursa merge :))
a venit si placa de sunet pt SQ :)) |
bvoooo
abia astept sa-l pui in titiu' sa ne spui cum se aude comparativ cu un HU. te salut si bafta in contiuare |
da
Super fain. Sunt curios ce componenta a avut pana la final computador-ul. Si mai ales cum merge in real life. Rezista la socuri? |
P3 la 800MHZ. cu 120ram.hdd 80gb. placa sunet M-audio 7.1.dvd player.
totu se misca realtime inafara de filmele cu ac3(nu am reusit sa activez decodarea hardware a placii de sunet).... nu exista probleme cu vibratile |
am vazut ca baietii de la CarPC.ro folosesc un calc cu proc de la Via, fara nici un cooler. Chiar hdd-ul e inlocuit cu un CF mai mare. asta pentru a se evita orice miscare in calculator.
Pe ce masina l-ai pus? La sursa ai ventilator? Cred ca o sa ma apuc si eu de asa ceva. e o treaba super faina. asta cred ca este solutia viitorului.:D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning