![]() |
Re: Volvo XC90 2.5T vs VW Tuareg 3.0 TDI
Stai linistit :) Se accepta , ma bucur ca esti ontopic si ca iti place XC90 ca si mie:)
|
Quote:
|
da...si ?E intr-adevar un motor foarte puternic dar nu vorbeam de versiunile de top aici
|
s-a adus vorba de un xc90 v8...e ceva mai top decat atat la xc? s-a adus vorba de un motor mare...touareg raspunde si cu v8 si cu w12!
oricum comparatia e din start gresita...se compara un xc90 2.5T cu un touareg 3.0 V6 TDI... |
As prefera V10 5.0l TDI pentru Touareg si in locul W12 al WV si al V8 de pe XC90:D
|
touareg-ul e din clasa premium de la vw...deci o masina de lux...dupa parerea mea lux-ul nu poate fi combinat cu senzatia de tractor! r5 tdi si v6 tdi mai merg cum mai merg...dar cand te arunci la v10 tdi deja vorbim de o suma mai mare de bani...as merge pe v8 in loc de v10 tdi sau w12 sport :) ... ipotetic vorbind ca eu nu sunt patron sa am bani de touareg nou v10 tdi v8 sau w12...dar m-ar super coafa un r5 tdi d-ala :D
|
ai dreptate ZGB, insa daca vrei performante off-road si on road in acelasi timp dieselu este cel mai indicat mai ales V10 TDI de 313cp care are un cuplu imens iar performante apropiate de benzina;)
|
Da dar nu la asta m-am gandit ca cine are atatia bani de dat (cat costa V10 TDI) se orienteaza poate spre X5...poate spre un Cayenne...
|
io as alege touareg dintre toate suv-urile.....deci si din comparatia asta
|
vw tuareg pt ca este bun si in afara soselei,iar modelul de varf este bun sin pe sosea
ca performante |
volvo pt eleganta exterioara.tuaregul dupa parerea mea e ca un passat break din generatia anterioara mai inaltat.si nici cu interiorul de la xc nu-ti e rusine.
unde are de castigat tuareg-ul e la paleta de motorizari mai bogata in diesel-uri. |
Cu toate ca Volvo este una din firmele de masini care imi place f. mult , intre cele doua aleg VW. Performantele nu le discut pt. ca nu am condus nici una ,dar la design VW pare mai puternic si mai robust pe cand Volvo e cam anost si pare mai 'firav'.Am mers insa intr-un Tuareg V10tdi full options si m-a impresionat !
Oricum la banii astia as alege cu ochii inchisi Range Rover Sport, care e cu o clasa peste toti! |
EU unul aleg Touareg-ul arata mai bn si credema daca ii pui pachetul crom si bull-bar-ul cromat atunci arata ca lumea si V10-ele TDI, chiar e tractor 750 nm . Cei de la Fifth Gear au tras un stalp de lemn, o combina de secerat, si UN BOEING 747! Este un tractor dat dr..u de puternic.
|
Yo merg pe XC90, pt ca mi se pare ca arata mult mai bine decat Touareg( parca e un Passat supradimensionat), si im place motorizarea mai mult decat un TDI care "consuma putin" !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning