![]() |
Re: COSMOTE -Buturuga mica rastoarna caru mare
am plecat de la verzi vodafone la ceilalti verzi cosmote si sunt multumit , o singura problema am cu intreruperea apelurilor , in rest majoritatea prietenilor sunt pe cosmote si isi merita banii ;) deocamdata
|
Re: COSMOTE - Buturuga mica rastoarna caru mare
Am Cosmote Full Option 200, cu 17,5 euro / lună şi nu am niciun motiv să mă plāng. Minute şi mesaje nelimitate īn reţea şi 400 de minute (200 ale abonamentului + 200 raportate din primele 2 luni de abonament) naţionale / intenaţionale pe fix pe lună. Nu mi s-a umflat niciodată factura, aşa cum s-au plāns alţii, iar īntreruperi de apeluri am avut şi īn cei 6 ani de client Connex (Vodafone).
|
Cosmote = program de fidelizare de tot "rahatu" :D
|
NU ma intereseaza programul de fidelizare si toate celelalte, are cele mai bune oferte iar pentru abonamentul meu am: 60 min nationale(pe care nu prea le consum k am toti pr in cosmote), 500 in retea, 500sms in retea + convorbiri NELIMITATE cu un nr de Romtelecom ceea ce imi convine k vb cu iubita moca, iar minutel imi raman pentru prieteni. Mai au oferte bune la cartele asa ca toata familia mea este Cosmote si cred ca asa va ramane.
|
E foarte ciudat, cand vreau sa sun pe cineva, de obicei merge a 2-a sau a 3-a oara.. Si la mine banuiesc ca la fel, de-aia primesc mesaje cu ati avut 15 apeluri si etc.. De ex, telefonul il tin pe birou la pc, unde imi arata ca am semnal full, in schimb nu se aude.. Intr-adevar sunt cei mai ieftini.
|
da problema cu semnaulu este , chiar o problema .
mai am probleme cu faptul ca uneori se intrerupe . |
Quote:
Quote:
|
Nici mie numi place cosmoteul.Ca adolescent ce sunt orange este perfect pentru mine.Cu 3 euro pe luna am cu 3 numere din retea .Prietenul cel mai bun,prietena,another friend convorbiri si mesaje nelimitate +10 mb Net :lol:
So orange rullz:twisted: |
Quote:
adica, dupa doi ani de abonament e mult mai convenabil, din punctul de vedere al obtinerii unei reduceri la cumpararea unui telefon nou, sa inchid abonamentul si sa fac unul nou decat sa-l prelungesc pe cel actual. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning