![]() |
Re: E coupe ;)
Quote:
|
1 Attachment(s)
exact cum a spus cristi :)
i`am facut si rodajul si am fost sa`i fac un test sa vad cum se comporta, masina trage foarte bine inca de la 1600RPM. imi plac foarte mult clapele de dupa volan, chiar le poti folosi foarte bine, nu ca la X6 unde sunt puse aiurea si trebuie apasate amandoua sa schimbi o treapta sau sa le tragi sa`i dai inferioara, aici stanga e inferiora, dreapta superioara, motorul raspunde destul de rapid la aceste schimbari. sta foarte bine si pe curbe datorita directiei parametrice. si plusuri ar mai fi multe. 4 defecte am gasit la ea. 2 la interior si 2 la exterior. la interior comenzile pt clima desi sunt foarte placute ca design, sunt puse prea jos si e destul de incomod. ai nu am cotiera pe bancheta din spate.... nu stiu de ce s`a renuntat la ea. la exterior imi displac acele 2 gemulete din spate. si linia de jos a portierei trece de linia de sus a pragului... insa am observat chestia asta la mai multe coupeuri printre care si e92. per total super multumit de ea. si o poza alaturi de fratele mai mare si negru :)) |
Espinoza, vizavi de minusuri, nu crezi ca esti cam exigent? :))
|
cand dai atatia bani pe o masina, cred ca iti permiti sa ii gasesti cusur nu ?
Felicitari pentru masinuta, nu sunt Fan MB dar asta noua chiar arata bine. |
E coupe ;)
Si generatiile merg mai departe :-> frumos exemplar bun venit in familie :)
|
1 Attachment(s)
ieri am foliat`o , sunt multumit de cum a iesit, cred ca o sa ramana singura modificare pe care am sa o fac masinii
|
eu as face si jantele negre
|
Eventual alte jante? :D
Stiu si eu :rolleyes2 Numai bine si ai grija de ea |
Interesant, insa cu folie parca iese rama cromata de la geamuri prea in evidenta. Hmm , probabil si poza este de vina ..
|
Quote:
|
pune domnle niste poze kalumea :D:D :>.
|
Prea frumos exemplarul!Sa te bucuri de el la maxim!
|
Foarte frumoasa masina !
Sa o stapanesti sanatos ! |
E coupe ;)
Mai vrem poze cu avionuuuuu :x :-))) sa vad predecesorul meu :X:X:X
|
nu amc e sa iti zic,superba din orce punctd e vedere,mai ales poza cu interioru imi palce,ila e altar.Superbaaaa la mai multi km fara incidente
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:30. |
- Copyright 2026 4Tuning