![]() |
Re: supermirafiori
:peace:bv mah nebunule chiar ma bucur pt tine...in sf te vad si eu fericit , felicitari pt fosta si actuala achizitie :> dar e o mica prb...ai ceva de munca la ea...appro o aduci la stilul abarth ? sau cat mai originala ? :X :peace:
te`am pupat de la constanta salbaticule :)) |
Quote:
Quote:
sa cresti mare constantene de la constanta :)) " appro o aduci la stilul abarth ? sau cat mai originala ? " nu latru pana nu musc , ai uitat ? |
ai enorm d munca daca vrei sa scoti o masina ok din asta. arcadele p spate....si fata...bara d alfa....
|
superba masina ai ,dupa ce ii faci reglajele va merge ca un ferrari in miniatura
|
Quote:
Quote:
LE: acum am vazut ca esti din cj , cine stie poate dau pe acolo |
Are tractiune pe fatza sau pe spate?daca e spate atunci atentie la curbe ca vei merge ca un E30 la drift,succes cu franele la a mea asa franeaza ca pot arunca pasageri in aer daca nu is atent :lol:
|
Quote:
|
daca ai avea blocant nu ai mai avea cum sa derapezi,ar sta ca lipita cu super glue pe sosea cand vrei sa derapezi,eu pe fatza am si sta lipita pe sosea
|
Quote:
nu man , blocant pe tractiune spate o face mai periculoasa , nu prea sta lipita de sosea , ma rog sta daca vreau eu , dar rar sa vreau asta :)) , daca vrei poti cauta cate ceva despre alfa 75 cu blocant de fabrica , o alta masina " tail happy " |
da alfa 75 cu motor V6 3.0 daca vrei fatza grea sau cu turbo 1.8 editie limitata
|
Quote:
cunosc pe cineva care a avut 75 3.0 v6 , dar v6 de pe 164 , si mai cunosc pe cineva cu un 75 1.8 turbo |
cel mai puternic este cel v6 de 188 cai la care iti mai trebuie o rafinarie si o fabrica de cauciucuri
|
Quote:
baiatu` avea de 164 super parca , ori ceva de genul 210-220 de cai |
210-220 cai nu am auzit decat la coupe cea ce ar merita in romania daca nu ar fi asa taxe de inamtriculare ,masina ca din spate ai zice ca e ferrari
|
Quote:
au alfele pe v6 , exista v6 2.0 turbo de 200 pe gtv/164 , 3.0 de 220 pe gtv , iar referitor la coupe , imi iau si coupe dar n-am bani acum , plus ca am cateva mii de bagat in 600 , in 131 sper sa bag cu sutele pentru inceput :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning