![]() |
Re: Fiat Bravo
Va multumesc inca o data pentru incurajari. Atunci asa ramane, FIAT BRAVO!!!!:)
Atunci astept sa puneti poze cu frumoasele voastre, urmand sa revin si eu cu poze cu a mea:) , pana atunci mai astept pareri, patanii cu ale voastre, ce se poate imbunatati le ele, si ce nu va place la ele. |
Tot in Germania am fost sa cumpar masina......si am avut mare noroc....eu am gasit-o full si cu scaune de piele:D :D ....da baietii au drepatate daca prinzi un pic gust de motor italian......chiar ca nu te mai saturi.........":twisted: mama ce pofta mai am":lol: :lol:
Chiar nu putem sa ne facem un club Fiat Bravo in Romania?.....sa cautati pe net....si sa vedeti ce fac altii in cublurile din Italia si Germania .....e super se intalnesc cu zecile....la munte ,la mare , la padure si mai ales(ei isi permit) din toata Europa.Imaginati-va masini Fiat pe DN1 sau spre mare......;) ;) Poate visez eu ....dar tare mi-ar placea |
sal am si eu un brava putin mopdificat dar eu am 103 cp
|
5 Attachment(s)
Salut pe toti ,Bravo nu am väzut asa multe in romania dar fani väd cä sunt destui si mä bucur,un sfat celor ce doresc sä-si cumpere un disel cu turbo fiat sau indiferent de marcä numai cu turbo faceti o probä inainte de ati da banii dupä filtrul de aer se aflä un integrat dacä acesta este stricat masina nu va avea demaraj strälucit si nu va putea prinde mai mult de 120 Km/h de ce pentru cä turbo nu lucreazä ,piesa costä 300 € montajul 3 min sunt doar 2 cleme .Cluburi fiat sau bravo sunt destule nu am auzit de nici unu in romania asta nu inseamnä cä nu existä sau cä nu va exista .
Attachment 93692 Attachment 93693 Attachment 93694 Attachment 93695 Attachment 93696 :peace: |
3 Attachment(s)
Am promis si am facut.Asta e "ficatelul" meu:)
|
Nota 10 pt masina, nota 10 pt intretinere. E super ce sa mai zic. Forzza Fiat Group !
|
merci fain fiatgroup si astept pareri de la toti!
|
Salut frati vitezomani :).Sie u am in familie un Brava din 2000 verde inchis de 1.4 si 83 cp.Ce modificari ii pot aduce pt a mari puterea un filtru o toba..un cip( da la motoare aspirate se scoate putin :( ).Oricum pe viitor mar interesa cai anu viitor va fi a mea. In rest italiencele rullzz!! :).
|
sal snoopy.Eu la a mea i-am pus un filtru sport K&N si am mai scos din tobe.E cam tot ce-i poti face din cate stiu eu.daca mai stie cineva ceva in plus sper sa dezvaluie secretul:)
|
4 Attachment(s)
[quote=car_manyac]E cam tot ce-i poti face din cate stiu eu.daca mai stie cineva ceva in plus sper sa dezvaluie secretul:)
Salut !!-secretul este propriul täu buget si unde vrei sä ajungi:suspensii sport ,Power Booster mai mult aer mai multä putere atentie mai mult consum 6-11 kw (8-15 cp) distractia 200€, felgen de R17 205/45 am väzut pe fiat Bravo dar nu as recomanda mai mult de R16 dacä nu modifici nimic ,spoilere cite vrei si de care vrei existä ,sportsitze,desing interior : Attachment 99616Attachment 99617 astea sunt in lemn .carbon ,aluminiu si in culori,schimbi casetofon original cu unu MP3,DVD,dar adaugi o ramä sä nu arate naspa 10€ costä , Attachment 99618 de chip tuning eu nu am o pärere bunä cu toate cä ii poti adäuga in jur de 30-35 cp pentru mine cu ästia 30-35 cp motorul ar trebui sä aibe o altä cilindrie,si nu stiu cine poate garanta 100% cä motorul iti va face fatä si cit va rezista, personal prefer sä merg cu cp pe care ii am decit sä merg färä ei mie imi ajung 105 cp la 1,9 JTD,pärerea mea 8) numai bine!!!!!!! Attachment 99626 |
Va sustin cu italiencele! am un Punto din 2001.
Iosala : merita. oricind, sa alegi o "italianca" |
sal alexXx-25.Uite la un Power Booster m-am gandit si eu sau mai bine zis la un compresor.ideea e ca nu stiu de unde sa fac rost.mai erau niste chestii cu efect de turbionare (turbonator http://www.turbonator.com/index.html?id=adWordsFiat) dar sincer am cautat sa-mi iau unu dar nu stiu de unde.daca sti ceva legat fie de compresor sau de turbonatorul ala astept sa-mi zici si mie.sal
|
7 Attachment(s)
salut [car_manyac] ai dreptate sunt multe ce ii poti adapta
unui motor pentru mai multä putere, problema sunt banii pe care ii investesti si rezultatele pe care le ai, sunt produse la care nu li sa fäcut testu au randament sau calitate rämine sä vezi pe banii täi, legat de power booster (mini turbo)nu am acum adresa dar tio postez curind ce am catalogul se aflä in catalogul mattig 2006 dar nu il am acasä toatä instalatia este cam 700€ Attachment 101986Attachment 102062 ceva asemänätor mai au si cei de la www.raidhp.de MAXFLOW universal ,la fel de cunoscuti sunt si cei de la www.bmcairfilters.com ,www.speed-buster.de , tu ti-ai schimbat filtrul ti-a adus ceva schimbäri in ziua de azi sunt multi ce-ti spun multe dar de cele mai multe ori rezultatele intirzie sä aparä . numai bine 8) pe curind ,ceva foto pinä atunci Attachment 102058Attachment 102059 Attachment 102060Attachment 102061 Attachment 102063 |
am shi eu un bravo din1996 1,8 16v gt shi mi se pare o masinuta grozava si destul de sportiva:lol:
|
am observat ca nu sunt fiabile asa cum ma asteptam de la aceasta marca de masini
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning