![]() |
Re: Golf 2 GTI - Constanta
din pacate nu am poze cu masina,dar cei care sunt in constanta o pot vedea...are nr CT-32-GEl,si modelul fire&ice este o editie limitata...a mea a avut motor de 1.8(91cp) si singurul lucru care o deosebeste de cele normale este interiorul care este din 2 culori,volan sport,jante 15,2 usi,si stopurile difera putin.O sa intru pe mobile.de si o sa caut o masina asemanatoare.BFT
|
3 Attachment(s)
dupa cum am promis
|
poze cu interiorul nu am gasit....dar o le caut si pe alea
|
aham arata bine! si jantele pe 15 sunt din fabrica?
|
da balann jointt jantele sunt din fabrica,la fel si evacuarea,care nu trebuie skimbata,k nu are nici un rost.La dotari avea electrice,abs si AC,chestii care in anii aia erau la moda.bft
|
frumos exemplar :D m-am documentat si eu.
ps> si a mea are aer, electrice, evacuare sport din fabrica + bord electronic bonus :D |
cristi n`am ce zice,masina este frumoasa,si sper sa tina de 2x mai mult ca a mea.bft
|
multumeeeesc :-)
|
problema a fost inaintat la electrician :D
astept si eu un rasp.poate ma puteti ajuta voi 1 pic din comunitatea vw, m-ar interesa dak mai exista polo86c tunat in ro.sau is singuru idiot kre baga bani intr-un polo???? |
juana man,eu nu mai stiu de existenta altui polo86c in romania,dar oricum daca tu esti singurul "nebun" care are o masina ca aia tunata,e mai bine,practic ar fi un model unicat.Bft si scuze de off
|
ms si sper sa fie cum zici u :) de g40 mai stiu dar mod meu...... e mai rar sa fie tunat
|
pai ... faceti cam off-topic pe thread-ul meu :-P
aaa si ce sa spun... tuning-ul este pt. orice masina. prin acesta este vizata obtinerea unei masini unicat. asa ca de ce sa spunem nu unui tuning la polo? :-P doar baietii o fac la dacie, nu? (no offence pt cei cu dacia. in prezent sunt si posesor de oltcit asa ca nu va ambalati :twisted: ) |
ai dreptate cristivw, problema era k p la inceput cand am luat masina multi m-au luat la mishto dar intre timp m-am obisnuit deja.cat despre masina ta, arata bine , la un haion "clean" nu te-ai gandit??
|
m-am gandit... dar deja devine kitsch. au aparut destul de multe, si mi-e lene sa modific bara de jos, ca sa-i pun beculete si suporti pt numar :-P a! + incuietoarea
|
3 Attachment(s)
new stage...
- am bagat-o la vopsit... cica "denimblau perleffekt" din paleta de culori VW. sa vedem ce-o iesi. vopsesc mai multe elemente in culoarea caroseriei (bari, bandouri, oglinzi etc.). macar asa sa aduc masinuta in anul curent :-P - in alta ordine de idei, pt cine cunoaste: am reparat pragurile de plastic (gti style) cu ajutorul fibrei de sticla, eliminand acele gauri/capacele enervante de care fuge toata lumea. - achizitionat pleoapa din fibra de sticla lucrata nasol + rectificat & refacut in proportie de 60% pleoapa - achizitionat manere de usi "mk3 style", aplicabile pe mk2 fara nici o modificare |
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning