![]() |
Re: Tuning Passat
mie imi place aia visinie dar si ultima(aia neagra).
|
2 Attachment(s)
mie imi place asta:
scz pt rezolutie |
hai k si asta e tare rau.nu ma asteptam ca ceva asa simplu sa fie asa de grav.oricum merci pt sugestie.mai puneti poze deca mai aveti sa imi mai fac si eu o idee.oricum si eu ma gandeam la o capota de carbon....
|
Quote:
1.totusi cine itzi face bodykitul asta cu 800 de euro ??? 2. normal ca va arata nasol daca nu ii pui genti macar de 18 si ii modifici si suspensia. Quote:
|
1.Am un baietas care imi va face exact acelasi bodykit cu 800 e(fara finisat si fara vopsit)
2.In nici un caz nu imi puneam kitul asta daca ramaneam cu jentile din tabla cu capace pe deasupra ca nu sunt asa de idiot. 3.Mi se pare normal sa ma uit mai intai la pret si dupa aia la aspect ca nu o sa dau 3000 de euro pe un kyt ca asta si nici 3000 pe niste Lexani asa ca .... |
Quote:
|
wtcvictim eu am inteles ce ai vrut sa spui si clar nu le lasam pe 15''.dar ma gandeam ca pe 17'' ar fi destul,poate un 18'' dar mai vedem.oricum merci pt indicatii.
|
Quote:
suspensile alea nu is numa de design. noroc atunci , sa o vedem gata |
Un vecin de al meu a avut de 19 pe un passat k asta shi le`a dat jos ... SLM daca o shtie cineva din cei din ctza cum arata inainte acuma mashina arata stock in afara de un spoiler fatza shi tobe ... ba kiar a revenit la capace in locul jantelor. In fine concluzia e ca daca te stradueshti putzin incap shi de 19"
|
1 Attachment(s)
ia vezi passat'ul din imagine
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut baieti.ce parere aveti de pasatul acesta desi io cred ca are farurile de vw phaeton.dar arta super
bavaria's power dupa parerea mea cel mai belea body kit pt passat e acela care a fost postat de tine daca nu ma insel la incepu passatul auriu.eu zic ca e belea.acept sa fiu contrazis |
Da ....dragutz da cred ca e facatura ....prea artistica e poza
|
Quote:
|
salut.eu am zis ca e passat cu faruri de phaeton dar se poate sa ai drepatate. de unde am luat poza se vb numai de passat dar in fine asta nu mai conteaza.am pus poza ca sa-si faca omul o idee pt ce vrea el.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:17. |
- Copyright 2026 4Tuning