![]() |
Tu Speedy5 ceva modificari noi pe la dacie in afara de alarma :?: :P
|
sa zic shi io ce am....
am o bitza care mere cum mere :( shi un piaggio ruginit cu pana :sadblinky planuri de viitor: unknown |
1 Attachment(s)
poi sa scriu si yo chiar daca masina nu-i chiar a mea :
Bmw 520 d an 2000 albastru,xenoane.electri bla bla.. -Volan si schimbator de M5 Niste Muzica... planuri de viitor :sa schimb cumva cd-u ala de la bord ca-i prea slab si niste difuri Infinity(4 bucati)...sau in cel mai bun caz un 530 D :) |
1 Attachment(s)
Type-R+neon+statie(aia de sus lipita de plafon)
|
fain dufu' :!: :yikes:
cat ai dat pe el :?: :peace: |
cu tot cu lada vreo 180 E..fara vreo 150
|
cioli17, stai cumva prin lipovei? ca-mi seamana spalatoria aia... Si cand picsu nostru ne onorezi cu prezenta? sau ti-e frica de japonezu mic si chel??? :twisted:
|
Re:
cotetzul meu il stiu totzi dar totusi:
reno megane 90 herghelie(desi eu am senzatzia ca sunt ponei) filtru si toba(moto,sa nu uit de unde am plecat) presuri si pedale aluminiu pozitzi rosi pe fatza si albastre pe spate gentzi si sa nu uitam de cupola de taxi si ceva muzica |
8) Spalatoria aia nu e in Lipovei in nici un caz ... e undeva pe langa Vox ... pe strada ai perpendiculara pe Matei Basarab ... right? E dragut Bemveu il stiu ... l-am vazut de cateva ori. hmmm ... Cioli ... sa cresti sa il conduci !
|
Re:
Quote:
mosu ... sa nu uitam si nota de originalitate ... TUNING BY PRIMARIE! |
eu stau in Bucovina dar spalatoria e in Lipovei...mai tre' sa cresc vreo 2 ani ca sa va onorez cu prezenta(in cazu in care vin cu masina)...pe jos..pot veni oricand :) de ce mi-ar fi frica de akimoto?ca mi-a zis ca-l enervez.?..........da mah ar fi culmea :)
|
hmmm ... scartz! mi s-a parut ca e aia din Bucovina! :flamed:
|
???
sa mor yo asta tre sa vad !!!!
DIFU |
mah n0namee shi yo speram :(
|
1 Attachment(s)
scriu si io
datele: Honda Prelude 2.3i 16v 160cp 4WS an fabr. '93 modificari: Air-Intake TenzoR regulator de benzina reglabil TSS Tuning chip Digital Racing galerie evacuare DC Sports cat de raliu TenzoR evacuare cat-back Invidia Japan amortizoare gaz Weitec arcuri Weitec (-40mm) bari intre telescoape(fatza+spate) Wiechers Sport Erebuni Aerodynamics bodykit semnalizatoare IN .PRO stopuri rosii TSW Evo-R 7x16\" ContiSportContact 205/50/16 ......................................... akolo unde-s punctele mai urmeaza ceva, nu spoon ce... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning