![]() |
Re: Mazda 6
quick_silver mersi, poate in viitor o sa ne intalnim pe ceva straduta:-) ... KTA am gasit la 540E Ta Tehnix fixe, 880E Tein reglabile si 1020E D2 Racing tot reglabile is preturi de pe site-uri nu din magazine, chiar ca arata bine cu jantele stock de 17 si suspensii sport,din pacate eu am doar de 16, sistemul audio e normal cu 4 boxe,cate una in fiecare usa nu am avut norocul sa prind BOSE:D
|
20 Attachment(s)
Cateva poze noi:arrow:
|
salut , am si eu o mazda 6 cd136 neagra din constanta
am pus poze puteti sa ve uitati astept impresii sanatate |
salut , am si eu o mazda 6 cd136 neagra din constanta
am pus poze puteti sa ve uitati astept impresii sanatate |
ingrijita masina ta,lucru care o face sa arate foarte bine si fara modificari accentuate
|
ce e cu trompeta asta pe prima pagina?
unde tuningul? folia pe masina inseamna ca e tunata? =)))) |
nu sunt masini tunate...ci doar masinile personale, la care ia mai adaugat fiecare ce a putut in limita posibilitatilor.
|
"Spray nato" unde scrie ca e masina tunata?? ca eu nu vad, din cate stiu numele topicului e "mazda 6" nu "mazda 6 tuning" si de aia am bagato la sectiunea "masina mea mazda" nu "mazda tuning" pentru ca nu e o masina tunata ci doar personalizata putin dupa gusturile mele, apoi in viitor ce va fi vom vedea...Poate ne preziti tu o "trompeta" mai frumoasa daca ai ca cine stie poate nici permis nu ai da de aia te bagi peste altii,mai bine vezi-ti de treaba ta si nu mai fi asa destept in spatele tastaturii.:!:
|
ok. am inteles
|
4 Attachment(s)
Plictiseala...
|
1 Attachment(s)
Inca o poza cu sigla curatata:)
|
2 Attachment(s)
Next::arrow: instalatie xenon in faza lunga.
|
6 Attachment(s)
.....
|
superba masina ta...
o mai ai??? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning