![]() |
Re: Machete in lucru -kagula_89
5 Attachment(s)
din nou nu pot edita postul anterior
update-uri: -roti de mustang la H2(care e de vanzare) un beetle rat-style cam nereusit.....cu un inceput de rollcage |
trebuie sa faci pozele cu un aparat mai bun ca nu se intelege nimic. din ce ai facut rollcage-ul?
|
din paie de baut suc:)
asta e si idee ,sa nu se vada detaliile pana la final ,cand voi face pozele cu un aparat mai bun |
Paiele sunt prea groase, folositi betisoare de urechi, par mai realiste pentru machete.
|
sau sunt chiar si paie de suc dar mult mai subtiri decat acelea care sunt foarte groase
|
mie sincer imi place cum arata....
oricum acum am gasit o slutie cu care pot face mai frumos beetle-ul ,un fel de solutie coroziva....o s-o aplic zilele astea |
n-am mai facut updateuri pentru ca nu am prea avut timp pentru machete.....am avut ceva treaba.
mustangul mai trebuie vopsit si ii mai trebuie un sistem de prindere al rotilor si o luneta . beetleul e gata. i-am terminat finisajele skylineul mi l-a furat cineva din uscatorie cand era la uscat.Romania. ce vreti?....si era asa de bine vopsit alfa a primit geamuri fumurii si cam atat. evo mai are nevoie de un sistem de prindere al rotilor nou ,pentru ca ce-l facut mai demult in graba a cedat.mai are nevoie de vopsirea interiorului si a body-kitului. miniul n-a progresat cam asta este ce-am facut pana acum:-) |
Ce oameni de nimic, imi pare rau ca ti-au luat Skyline-ul. Lasa amice, ca cine trebuie sa vada, le vede pe toate ;).
|
1 Attachment(s)
o poza scapata printre degete.
|
3 Attachment(s)
nimic nou.dau cu seama
|
Vreau eu H2 vezi ca ai PM cu adresa ;);)
|
7 Attachment(s)
UPDATE!
-lumini funcionale (faruri+motor ca n-am dremel ca sa fac gauri la stopuri) -interior (scaun scoica ,tub nos ) 4 megapixeli 8-| |
7 Attachment(s)
urmatoarele proiecte:
vw golf 1/18 welly-nu se transforma in ceva major (doar clean look) hummer h2 maisto 1/27 -deja a primit niste roti (dar va primi altele mai bling-bling) +inca cateva poze la mitsu |
ma bucur ca iti place evoul....banuiesc ca ti-au prins bine si "improvizatiile" mele:D
|
Re: Machete in lucru - kagula_89
neah.tot ce am putu folosi de la tine au fost un cablu si un led.restu erau arse..ciudata chestie:))
-intre timp am facut shave la golf( exterminat bandouri ,antena ,manere usi ,embleme) si l-am semi-mochetat.mai am cateva panouri de facut. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning