![]() |
Re: Ford Fiesta vs VW Polo
Polo e sub Fiesta din punct de vedere dinamic.Asta include si Polo GTI vs Fiesta ST,deci care ar fi avantajul ?
|
hmmmm fiesta??ford???? never!!!!!!!!!!!!!!
|
2 Attachment(s)
Aleg Volkswagen Polo imi place mai mult decat Fiesta, imi place si Fiesta.Am condus noul Polo si este foarte sprinten, materialele sunt deasemenea de o buna calitate, o masina germana reusita!
|
Quote:
|
Quote:
Ps Orlando vezi ca si Fiesta are versiune sport si anume ST iar ca fiabilitate materiale folosite etc sunt acolo ambele ca nu faceam degeaba topicul. |
Quote:
|
s-ar putea sa fiu :D , si???mie tot mai mult imi place polo-u si.....n-am avut pana acuma experiente bune cu forduri!
|
dar k sa nu fie ... ma abtin in viitor de orice comentariu privitor la ford sau la fiesta!
|
Votat Fiesta.Polo cam clantane,deh,motor in 3 cilindrii.
Si spatiul interior parca e mai mare la Fiesta |
la 14si umpic este citroen c4
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dupa cum am promis am venit si cu poze , cred ca pe sapt viitoare vin cu mai multe , nu prea ma intersectez cu mama :)
|
obrazNICK cred ca pesteimputit vroia sa zica ca la 14 mii de euro gasesti un citroen c4
|
lol movie sa mor daca m-am prins, ma uitam ca bou`n scoica si nu puteam sa descifrez:) . Gasesti si Leon peste 14k dar le gasesti chele .
Pt ca Fiesta / Polo sunt la pret cu C3 deci nu gasesti C4 cu aceleasi dotari pe ea... |
Quote:
Asa ca te-am facut:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning