![]() |
:lol::lol::lol: si asa mai inv si eu ceva :P
|
pare o idiotenie ca postez dupa cateva luni de zile .. dar am recitit si am ras cu lacrimi...
|
in fine o masina care are 65 de cai (parca) nu cred ca poti sa o aduci la 100 cu filtru si evacuari parerea mea
|
Re:
Quote:
nu e numai parerea ta ... e siparerea mea si a mai multora .. :) |
nu e o parere ... e o realitate.
|
:shock: :shock: :shock: 8) 8) 8)
|
interesante discutiile din ziua de azi!!!!!!!!!! :roll:
|
imi pare rau pt OF dar nova are undeva pe la 70 cp mai exact 53 kw si pana la urma daca e x ray eu pot sa iti arat ca scot benzina din nova cu cana pt ca am si eu si stiu tampenii de genu asta si daca vrei iti zic si cum se curata o pompa de benzina de nova care apropo e electrica
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: aha deci u ai reusit performanta aia la groapa daca nu ma insel parca asa imi aduc aminte ca mia zis tata nu masina a ramas in familie si apropo pt restul daca omu va intreaba ceva spuneti ce poate sa isi faca la masina si atat fara faze de genu vinde-o si iati alta mai performanta x ray u de ce nu iti vinzi masina si sa iti ei una care sa aiba fara cip si alte tampenii 150 sau 200 cp cati ai u ??? sau daca am masina straina sunt cel mai jmecher nu mas mandrii nici cu masina ta ca daca te uiti la una stock e varza si ce are a ta geamurii si aer si toate tampeniile pot sa mi le pun si pe a mea chiar daca e dacie si concluzia e daca vreti sa ajutati ajutatil nu il luati cu faza vinde-o si iati alta ca ori cine daca ar avea bani si-ar cumpara una si mai buna merci si presupun ca o sa primesc fff multe vb dulci de la voi
|
Da.....la groapa s-a intamplat :lol:
|
ANDY_SLC!
deja bai nenea o dai in SFUri din alea de la TV care sunt in premiera!
hai sa iti zic ceva X-ray nici nu are aer conditionat din cate stiu eu de doar..... dar cand masina ta nu conteaza ce masina o sa arate ca a lui si o sa faca ce face masina aia avand in vedere ca e din 95 atunci poti sa te duci sa ai zici: ,,Ce e bah cu masina asta?\" pana ciocu mic si joc de glezne ca e sanatos mai nene!---------asta e pt. SirNenea! P.S.-de curiozitate ce masina ai? |
ANDY_SLC!
pardon nu imi mai rasp ca am vazut ai dacie! NO COMMENT!
|
re
95 ? esti sigur?
|
cum zici u tata dar mai bine ai citi de 10 ori ce am zis acolo si porma postezi si sa sti ca daca vreau pot sa fac o nova sa arate la fel de bine ca si wrc lu x ray dar ideea era alta cand o sa o intelegi sa ma aununti da??? si apropo masina lui daca nu ma insel e din 93 si a mea e din 98 ca sti si u
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning