![]() |
Re: Machete in lucru - danielS777
frate,masina a iesit traznet.....felicitari de munca depusa si sa ai grija de cele 2;)
|
Quote:
Quote:
Dar ma bucur ca ti-au placut cum au iesit. Quote:
|
Am si eu o curiozitate... poate mi-a scapat, ce i-ai facut in afara de vopsit?
|
Quote:
Fata de cea originala modificarile se pot vedea. - vopsit caroserie, - vopsit bandouri, - trapa, - nr. inmatriculare & stick 4t. Va urma mochetata si doresc sa ii schimb jantele. |
Am inteles ca vrei sa o aduci cat mai aproape de masina ta. Ii vei lasa barile pe care le are acum sau vrei sa le modifici?
|
Quote:
Pe masina doresc sa-mi pun cat de repede posibil prelungirile de bara de la VW mk4 GTI Edition 25. Dar nu stiu cum as putea face pe macheta...poate ai vreo idee:?: |
Doar prelucrata din chit... cred ca e singura modalitate.
|
O modalitate mai simpla ar fi gasirea unui Golf 4 normal, poate te lipesti la vreo comanda de pe modelcarworld daca gasesti acolo modelul (vezi topicul de la sectiunea de vanzari). Golf 4 normal il fac cei de la Welly (teoretic ar trebui sa fie si prin benzinarii/magazine dar nu este), in trecut l-au afcut si Bburago, nu stiu daca il mai fac si acum.
|
Ce firma e macheta ? Bburago sau Maisto ? Cum au prinderea rotile ? Da-mi un pm te rog ... frumos golful . Jante cum ai tu pe Golf gasesti la Alfa Romeo sau la jucarii din plastic , cauta prin oras... cat despre bari e cam greu cu chit , au alte forme , nu il poti face 100% . Cum spune si bmw548 dai comanda de un Golf 4 normal pe net ...
|
E Maisto kit...
|
Quote:
Multumesc! Ti-am dat si PM! |
Dap , am citit :) ti-am lasat idul de mess . ms
|
frumos golful...imi plac foarte mult jantele
|
Quote:
Multumesc! |
Ce se mai aude de Golf? si eu m-am apucat de unu acuma : Golf 4 r32 maisto 1:24 ....dami ID tau sa mai schimbam ceva vorbe ...idei etc.. :lol: sti u :P :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning