![]() |
Re: Campionat intre Cluburi Auto Constantene
In primul rand, in Constanta nu exista decat un singur club momentan, X-team. Si nu cred ca au chef sa concureze singuri.
In al doilea rand, daca vrei si poti sa organizezi un eveniment de acest gen, cand o sa ai contractul semnat ptr locatie si toate autorizatiile obtinute, mai discutam. |
de ce nu incerci sa explici de ce autorizatii e nevoie daca tot stii.daca nu stii ,imi cer scuze ca m-am bagat
|
Nu am zis ca stiu, ci doar sa ne anunte cand sunt obtinute
|
In primul rand sunt doua cluburi sportive din care una afiliata la FRAS.
In al doilea rand ...GABBY.....oamenii cand afirma ca vor sa faca o cursa si deja au grupe stabilite, inseamna ca deja s-au interesat si de autorizatii si acte necesare. Doar nu stabilesc mai intai castigatorii si pe urma incep sa se ocupe de obtinerea aprobarilor. |
stiu man.eu doar ma interesam de ce anume este nevoie ptr a organiza curse legale pe drumurile publice sau in afara lor
|
Nu imi dati in cap va rog frumos. Nu am zis ca org degeaba ci m-am bazat pe anumite lucruri. NU degeaba imi bat capul. In fine... barfe au fost... sunt si vor fi. Toate cele bune la toti.
|
cred k cel mia bine intrbi p cei d la X ... eu cred k ei shtiu mult mai multe decat noi sau p sebastian
|
Clar dupa 4tuning day, pt ca eu s-ar putea sa am masina expusa si in afara de asta toata suflarea va fi acolo ;)
|
GABBY.voi aici vb numai prostii sa mor eu .cum sa putetzi org o cursa cind voi nici nu stitzii ce acte va trebuie :))) nu avetzii nici macar un club prin care sa putetzi face cursa .asa poate spune oricine ca org cursa si psicho poate zice ca org la el in casa pe hol .:))))))).
macar interessativa ce va trebuie si dupa vb nu mai vb asa degeaba ca sa facetzii publicitate clubului vostru .va mai facetzii si de kk. acum fara suparare dar asta e adevaru'l |
Pai dar cate cluburi sunt in cta....din cate stiu eu doar X-team este legal.....si oricum trebuie organizat dupa 4tuningday
|
TRA-ule eu nu am intrebat de ce anume este nevoie ptr a organiza curse mai devreme?de ce nu esti atent tata .eu intreb si nu imi rapsunde nimeni si tot eu cad de rahat.pacat ca fiecare este ptr el aici.de aia merge totul asa cum merge
|
de ce nu vrei sa ne spui u de ce acte e nevoie ,sigur stii de ce este nevoie ptr ca tocmai voi ati organizat asa ceva.daca nu poti spune se poate considera rea vointa pe cuv meu
|
In primul rand trebuie sa fiti inregistrati ca si club sportiv....sa aveti personalitate juridica. Incepeti cu acest lucru care este si cel mai important.
|
nu stiu de ce vb la plural cand eu am intrebat doar ptr mine ,fie acum ,ms oricum de raspunsuri tuturor.sunteti niste draguti
|
Am vb la plural pt ca nu cred ca iti faci singur un club. NU?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning