![]() |
Re: Crema din Bacau
ingrijita masina. bafta la modificat ;)
|
Wlad- merci si tie la fel
andi_cimpean- intradevar nu prea o fost timp si nici nu cu bugetu nu stateam bine.... , pe viitor stiu ce am sa fac :D Relu_GTT- cea rosie e a lu nasu meu , ca sa nu fac 2 profile am facut numai unu si am bagat si masina aia rosie srn_86- merci ;).. , am pus pozele de cand am laut-o si pana acuma prin cate o trecut.... , si atuncea cand ai scris tu eu ma ocupam de poze sa le pun.... dog99-merci frumos , care ornamente ?? Bafta la toti si va multumesc pt comentarii |
merci edytzu ;) bafta si tie
|
1 Attachment(s)
Arata binisor masina.
Niste bari cromate sa pui stopuri negre+rosii. Un singur comentariu! Rotilea alea trebuia sa le curati bine toto tot! Cu o perie de sarma pe bormasina sau flex luna ieseau. Uite o poza cu ale mele cum au iesit sa vezi diferenta. Spor la lucru. |
Le-am frecat cu peria de sarma si le-am frecat si repede nu am avut timp sa stau prea mult :(.. data viitoare o sa stiu ce trebuie facut :D
Merci! Ale tale o iesit misto ;) Dar la stopuri cum te referi? Negru partea de sus si rosu partea de jos? |
7 Attachment(s)
Am revenit si cu poze din interior si de la motor.
P.S.: Boxele de pe portierele din spate nu mai sunt. |
Sa nu incepi sa combini multe culori la interior...crom, galben, negru, etc...baga niste neoane sub bord si sub scaunele din fata sa lumineze in spate...si ti-am zis...daca gasesti niste jante de aro 10... arata foarte frumos pe o dacie ca a ta.bafta in continuare
|
M-ar bate gandu sa vopsesc bordu negru :-?? ce ziceti? :(
Si despre jantele de aro 10 , mi-ar place si mie dar pe criza asta o lasam mai usor . |
Da asa cum zici.
Legat de roti ramai pe faza va urma. Ce zici de niste bari criomate:)? |
niste bari din fier,nichelate ori negre.parca si dispersoarele de la gamurile laterale trebuiesc date jos.
|
Alex_19Mig- sincer nu stiu ce sa zic de bare :(
Andrei_spu- la fel , nush ce sa zic de bare si alea de pe geamuri vor fi date jos dar mai incolo oleaca :D Auziti , credeti ca daca mi-as pune numarul de inmatriculare-fata , pe partea stanga o sa am probleme ? ( va rog sa imi raspundeti la asta) |
uni zic ca da.. alti ca nu .. sincer eo cred ca nu o sa se ia de tine ..
|
Aha..
Astept si alte pareri... |
Arată bine maşina, este îngrijită...
Dacă i-ai pune şi nişte bare nichelate şi i-ai mai dubla şi jantele ar fi belea!... În legătură cu numărul: Nu o să se ia poliţia de tine!... Şi eu l-am avut la Opel pe stânga şi nu s-a luat nimeni, niciodată de mine!... Baftă! |
ingrijita masina succes in continuare cu modificarile
vopseste manerele in negru sau inlocuiestele cu unele negre daca ai modificat bara in spate(cu una din plastic) muta si iluminatul numarului deasupra lui masina ii aproape identica cu a mea |
All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2025 4Tuning