![]() |
Re: Nr romanesti facute in germania sunt legale la noi pe strada???
si crezi ca ma poti ajuta si pe mine sa imi fac nr asa???
|
intrebare de baraj: am vazut pe cativa in cluj fara numar in fata, pe ei nu-i opreste politia? daca-i opreste pe ce motiv, sau ce-o sa le zica la politai?
daca eu imi fac un nr din ala mic din autocolant are ceva? raman fara talon? |
normal ca ramai fara talon! aia probabil nu dau certificatul si primesc 50 ron amenda pt certificat!
|
Conform noilor prevederi legale (art. 91 indice 1 alin. 2 din Legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice), cei care nu au montate pe masina ambele numere sunt pasibili de 9-20 puncte-amenda (1 punct = 10% din salariul mediu brut). Faceti voi socoteala daca se merita riscul. Iar cei care au montate pe masina placute ce nu corespund normelor in vigoare (norme cunoscute probabil doar de Politia Romana) se pot trezi (conform prevederilor art. 89 indice 1 alin. 17) cu 2-3 puncte-amenda.
Conform acestei legi, se salta carnetul pe o perioada de: - 30 zile (pentru contraventii ce insumeaza pana in 15 puncte-amenda); - 60 zile (daca titularul permisului de conducere acumuleaza inca 15 puncte-amenda in decursul a 12 luni de la ultima suspendare a permisului)...si tot asa. Partea buna este ca punctele astea se anuleaza dupa 6 luni de zile de la data constatarii contraventiei. Keep a low profile ;) ! |
O corectie mica: 1 punct = 10% din salariul minim brut, nu din cel mediu, cum gresit am scris anterior.
|
Quote:
|
Mie unul nici nu-mi plac numerele astea de Germania. Daca Romania ar fi avut caractere ca cele de Germania si invers, atunci le-am fi vrut pe cele de Germania care ar fi aratat ca cele de Romania de acum. Dar numai asa, ca sa fim cu 3 c**ie. :))
|
Am shi eu o intrebare, am vazut numere de inmatriculare cu litere normale de Ro dar cu spatiu intre ele mai mare, stiti cumva unde se fac ??? :rolleyes2
ex: am vazut la un ursuletz : .. .. H A I , in loc de .. .. HAI. :twisted: |
Frate, da' ce v-or trebui atatea numere?? Eventual ati putea face ca in filmul ala "Taxi" sa se intoarca nr. cand apare garda:) O faza super tare am vazut la un Passat parca avea B 01 ERU si liniuta de la 1 era stearsa intentionat, se vedea BOIERU. Chestie de manelist, da era la un preot=))
|
Pana la urma unde se fac numere ? Imi trebuie pt. ca chiar am o masini cu nr. de Germania insa m-au lasat "baietii" fara numere!
|
Quote:
dj77vld unde ti-ai facut numerele ? si eu tot din craiova sunt! (momentan in timisoara) Mersi. |
cand aveam passat-ul mergeam fara numar pe fata (locul pr numar era ff finutz, aproape neobservabil si se vedea chir misto rau) si n-am avut probleme pe aici prin orasel. la bmw se vede f urat fara numar si de aia nu-l dau jos :(
|
Deci chiar nu stie nimeni unde se pot face numere ?
Va rog, astept un raspuns, stau cu masina in curte cu plinu facut. Banuiesc ca exista si alta cale decat politia, mai ales ca nr. masinii sunt de Austria! |
Sunt baieti care aduc din germania!
|
se fac la politia rutiera ... normal .. c uo mica pila .. / shpaga .... si DA sunt legale :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning