![]() |
Re: golf 2 230cp cineva din satu mare sau din preajma??
Juana_man eu is din Sm si team vazut la cursele ce se faceau in fata primariei. Cand se vor mai organiza asa ceva.E frumos. Si sa aduceti mai multe masini daca se poate.
Super Golfuletu. |
dak e tot vb de dyno este undeva mai aproape de jud nostru asaceva???k e cam scump sa-mi duc masina p trailer pana in buc.in maramures este un calibra galben 4x4 (se zice k are nitro) kre m-a facut la o legala in sm si......am crezut ca-mi dau foc la masina.nu mi-a fost destul infrangerea si la vreo 0 luna a venit buggy-ul din baia mare si....si ala, dar in rest am facut d rusine porsche boxer mod 2002 (tot din maramures) TT-turbo!!!!si bmw-uri la rand.la noi in sm este un fraer cu un viper p kre vreau sa-l.......fac neaparat!!!
|
facem si noi c putem snoopy , dar sti cum e in sm fiekre cu gura mare si cand e o legala ..... dar vara asta vor fi mai multe legale raliu orasului ,vtm si se redeschide campionatu rally sprint de la madaras.dar rubrik asta e adresata pt provocari asak dak vrei info pe prv pls!!!!
tot mai astept provocari din zona noastra!!!!!!!!!!!!! |
in p*** mea de satmareni,ce-i cu voi???? nu va tine???
PS :stiti unde si cand ma gasiti,astept! |
Mai eu tac deocamdata:) juana_man....m-ar tine dar nu am cu ce......asta e,poate mai incolo.....vedem ce ne rezerva viitorul....
|
sal...cand ai timp si cand ii timp frumos ne dam...ok?...dupa ce trec vremurile astea cu ploi mergem si ne conducem un pik...ok?
|
cu mare placere!si cu ce masina vi???
|
re..
sal....pai cu masina de spalat sau cu aia de tocat carne...:))...glumesc mey...cu masina mea un bmw-pisicutza...numa acuma imi caut pompa de servo directie,ca mi-a murit si nu tare gasesc...cand gasesc pompa(am cumparat vreo 3 pana akuma si nici una nu se potriveste) ne conducem....numa bine....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:08. |
- Copyright 2026 4Tuning