![]() |
Re: Celica AT - The Reborn of An-celica
super proiect. felicitari si multa bafta !!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ft serios ma gandesc ca pe puntea spate sa actioneze un motor electric(la modele noi de lexus exista asa ceva cu performante extraordinare - cuplu in jur de 400nm si consum de 3l%), care are un cuplu extraordinar si care duce la scaderea radicala a consumului, bateriile acestuia urmand sa fie alimentate de la: - motorul pe benzina; - celule fotovoltaice care vor acoperi plafonul, capota si haionul; - turbine care vor capta aerul ce va intra prin fante laterale, aplicand principiul de functionare al moristilor de vant. Va fi un concept car, dar daca iese o sa pun planurile pe net la liber, ca fiecare sa poata sa isi facao astfel de masina. Va salut cu drag, Aky |
Eu nu inteleg de ce nu deschizi un thread VISUL MEU sau SF-uri....Scuza-ma da mi se pare ca ai ideile cam in ceatza. Cum poti sa afirmi ca ai renuntat la turbo de mult, cand ai masina de abia 2 luni???????? Si inca nu stii bine despre ce este vorba??????????? In primul rand 130 de cai pe masina aia nu o sa i ai veci ca aspirat, deci te rog economiseste timpul la altii sa citeasca aceste lucruri!!!!!!!!!!!!! SI iarasi cei 900 de kg nu o sa i ai veci nu ai de unde sa dai jos peste 300 de kg, hai sa fim seriosi!!!!!!!!! Incep sa citesc tot mai multe SF-uri pe forumul asta, cel putin in sectiunea TOYOTA. Vreau sa ajung sa vad si motor ul electric montat pe celica in anteprima in Romania. Nu am nimic personal cu tine, da fii mai pragmatic si mai realist...eu unu sunt satul de dume... Vorba goala peste tot...cu unele exceptii....
|
Nu scriu de la calc meu si nu am filmele. La masina am muncit mult singur si stiu ft bine ce spun. Daca e un SF, poate fi sefeul meu, iar tu nu esti obligat sa il citesti. Daca poti obtine adrenalina cu un deltaplan, de ce e nevoie sa ai neaparat 300+hp pe sosea. O poti face cu smart cu motor de yamaha r1. Unii fac tunning cu portofelul, eu il fac cu flexul.
Celica mea a batut deja multe masini cu pretentii si e deabia la inceput. Cu drag, Aky |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re: TOYOTA Celica AT - The Reborn of An-celica
Ce se mai aude cu masina??:D
|
Re: TOYOTA Celica AT - The Reborn of An-celica
sal baieti.am si eu o intrebare pt cei care au toyota celica din 1998-99!!!stie cineva vreun site cu dezmembrari sau un nr de tel de la un sediu de dezmembrari din buc.m-ar interesa si pe mn o bara si o aripa dreapta fata!!ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning