![]() |
Re: E36 - 318is, masina mea:)
arata bine masina!sa o stapanesti sanatos si fara incidente! cat ai dat pe narile negre si de unde le-ai luat?bafta!
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
cele smoked le voi lua .... sa facem rost de malai Quote:
narile le-am facut eu :) am pus si o poza:P |
Frumoasa cocosh, fa`o cum iti place tie. Sa nu sufere din cazua vr`unui stalp, copac, gard, alte masini, etc. Sa o stapanesti fara incidente.
Pune poze mai detaliate cu interiorul. |
Foarte frumoasa masina mie imi placea si cum era la inceput cu narile cromate:DAi grija de ea...Bafta in continuare!
|
Naiz :D...sa o stapanesti sanatos , fara incidente :D
|
Salut!
Felicitari pt achizitie in primul rand..cunosc masina am vrut s-o cumpar eu, e 318is MotorsportEdition.Initial masina a avut semnale albe era un pic busita stanga fata,in rest e crima masina ....are o suspensie...:D de te doare capul...sau cel putin avea.App ce s-a intamplat cu jantele de pe ea? erau BBS RC303 pe 18`` :twisted:.Da-mi si mie un pm zi-mi in ce pret a lasat-o. P.S Interiorul e tzipla...bafta cu ea in continuare! |
Quote:
pai ...... jantele bbs erau niste bani in plus pe care nu ii aveam la momentul acela:) suspensia ....nu stiu ce a avut masina dar acum are niste amortizoare muci ...trebuie sa le fac sapt viitoare:)per total ..masina e ok:) ai pm;) |
2 Attachment(s)
hehee..... pisi a fost cuminte si a primit numere noi:D
|
Bravo mă ! BRAVO ! Dar mai frumos era DJ31BIS. :-P
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Am si eu nevoie de sfaturi : cu ce "lipesc" /pun bandoul la loc?:cry::cry: |
Frumoasa matza;)
Folii pe geamuri nu ii pui (geamuri fumurii)?? :lol: ar da foarte bine (parerea mea). Ai grija de ea si cat mai multi km fara incidente cand faci permisul:-P |
7 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:30. |
- Copyright 2026 4Tuning