Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   "Politia nu pandeste, ea vegheste." (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/143279-politia-pandeste-vegheste.html)

r@dy 06-03-10 17:26

Re: "Politia nu pandeste, ea vegheste."

care stiti unde mai stau....."lei" dupa prada....??

Я7B. 02-11-10 22:54

Am vazut in seara asta pe la 11 ca erau la autogara parcati langa fotul magazin fidel;io nu stiu ce urmareau ... noroc , ca am, pus stop pe partea derepta ca altefl sigur ma trageau pe dreapta

oltcit_aveo 11-12-10 21:50

Mai nou stau la sensul giratoriu de la real pe partea dreapta cum iesi din oras. m-au prins si pe mine azi cu 82.

Apropo am nevoie de un sfat. Deci m-au prins azi cu 82 km/h. In timp ce scriau procesul verbal eu ma gandeam in masina "sa semnez sa nu semnez, mai bine nu semnez". Si vine la mine si ce se gandeste el ca tot vine craciunul, sa fie mai ingatuidor. si imi spune ca mi-a trecut in proces 78 km/h ca amenda e mai mica. mai ca am si semnat procesul. dar imi aduc aminte ca ma dau punctele de penalizare afara din casa si ii zic ca nu doresc sa semnez. atunci el imi spune ca sunt liber sa plec. din cate stiu eu trebuia sa opreasca un martor care sa l treaca in proces. nu a facut acest lucru, (probabil pentru ca nu corespundea viteza). Ma gandesc ca probabil o sa scrie alt proces cu viteza reala si o sa si gaseasca un martor pe care sa-l treaca in procesul verbal, apoi o sa mi trimita procesul prin posta. am sanse sa contest procesul si sa ma leg de aceasta situatie cu martorul?? banuiesc ca pentru a putea contesta procesul trebuie sa-l ridic intai de la posta cand o sa vina. daca nu il ridic ce se intampla? am inteles ca daca nu il iau la evidenta in 30 de zile de la data la care a fost scris se anuleaza. astept sfaturi. multumesc

Boasa 12-12-10 11:13

Quote:

Originally Posted by oltcit_aveo (Post 3889432)
Mai nou stau la sensul giratoriu de la real pe partea dreapta cum iesi din oras. m-au prins si pe mine azi cu 82.

Apropo am nevoie de un sfat. Deci m-au prins azi cu 82 km/h. In timp ce scriau procesul verbal eu ma gandeam in masina "sa semnez sa nu semnez, mai bine nu semnez". Si vine la mine si ce se gandeste el ca tot vine craciunul, sa fie mai ingatuidor. si imi spune ca mi-a trecut in proces 78 km/h ca amenda e mai mica. mai ca am si semnat procesul. dar imi aduc aminte ca ma dau punctele de penalizare afara din casa si ii zic ca nu doresc sa semnez. atunci el imi spune ca sunt liber sa plec. din cate stiu eu trebuia sa opreasca un martor care sa l treaca in proces. nu a facut acest lucru, (probabil pentru ca nu corespundea viteza). Ma gandesc ca probabil o sa scrie alt proces cu viteza reala si o sa si gaseasca un martor pe care sa-l treaca in procesul verbal, apoi o sa mi trimita procesul prin posta. am sanse sa contest procesul si sa ma leg de aceasta situatie cu martorul?? banuiesc ca pentru a putea contesta procesul trebuie sa-l ridic intai de la posta cand o sa vina. daca nu il ridic ce se intampla? am inteles ca daca nu il iau la evidenta in 30 de zile de la data la care a fost scris se anuleaza. astept sfaturi. multumesc

Ceva de genul am patit in Iasi cu semnatul, numai ca eu nu am semnat in amandoua partile, l-am pus pe politai sa scrie la obiectiuni si a oprit pe cineva ca sa semneze ca martor, ala nu a fost de acord si a plecat, a mai incercat sa opreasca si vazand ca nu prea vrea cineva mi-a spus ca pot sa plec si ca voi primi amenda prin posta. Eu nu am primit nimic prin posta si din cate stiu eu da tre sa-l ridici ca sa-l poti contesta si vei castiga in cazul in care vei primi ceva desi nu cred.

markizu 12-12-10 12:01

Quote:

Originally Posted by oltcit_aveo (Post 3889432)

la tot de mai sus 2 puncte penalizare si 100 amenda la 78 KM/h
la 82 km/h e alta poveste
eu am ales sa platesc amenda si sa iau cele 2 puncte penalizare care daca va vine sa credeti erau primele puncte penalizare primite vreodata :))

Racky 16-01-11 21:34

Aveti grija pe unde parcati prin zona mall-ului ca s-au pus baietii pe blocat roti. E foame mare si aseara imparteau amenzi in stanga si in dreapta celor care erau parcati pe trotuarul din fata la "Cafea cu lapte" si de peste strada iar dimineta am zarit vreo 2 masini cu 'caracatite' pe roti in statia de autobuz din acelasi loc.

All times are GMT +2. The time now is 17:57.

- Copyright 2026 4Tuning