Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW seria 1 vs. Seat Leon II (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/143271-bmw-seria-1-vs-seat-leon.html)

20 XUX 16-09-09 19:54

Re: Bmw seria 1 vs Seat Leon 2

ia bmw-ul, merge foarte bine, e economica, e inchegata, e potrivita ca marime, tractiunea spate e net superioara celei fata, cu siguranta vei fi constata ca ai facut alegerea potrivita, acum depinde si cati km au masinile care te intereseaza

aleksuz 16-09-09 20:07

tin sa mentionez ca masina nu va fi noua ci SH. vreau sa o tin doar pt buc..si pt cateva iesiri pe an ( mare , munte etc)

GTR 19-09-09 17:01

Quote:

Originally Posted by aleksuz (Post 2645520)
tin sa mentionez ca masina nu va fi noua ci SH. vreau sa o tin doar pt buc..si pt cateva iesiri pe an ( mare , munte etc)

Eu ca sa fiu cinstit am mir cum poti sa compari cele doua masini, este ca si cum ai compara Leon cu A3.

dolb 19-09-09 17:11

serie 1
+ RWD
+ motoare potente
+ fiabila
- bord oribil
- pret enorm

seat leon
+ pret de achizitie
+ design exterior si interior
- FWD
- fiabilitatea nu e punctul ei forte
- dupa un an incepe sa scartie plasticele la greu

Per total as alege Bmw-ul , dar daca banii sunt o problema..atunci de ce sa nu alegi un golf 5 GT 2.0 TDI - 170cp.

alecsutu1 19-09-09 20:22

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 2643255)
haha, ai cumva impresia ca la comfot este Leon peste seria 1!? :))

de ce nu ar fi?
am mers cu un 118d 143 cai se misca decent masina ,ca stabilitate sta foarte bine ,locurile din spate destul de mici,motor relativ zgomotos,schimbator care tremura :p

xxdadixx 19-09-09 22:28

Motorul in nici un caz nu-i mai zgomotos ca cel de pe Seat oricare ar fi el diesel.

GTR 19-09-09 23:05

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2652526)
serie 1
+ RWD
+ motoare potente
+ fiabila
- bord oribil
- pret enorm

seat leon
+ pret de achizitie
+ design exterior si interior
- FWD
- fiabilitatea nu e punctul ei forte
- dupa un an incepe sa scartie plasticele la greu

Per total as alege Bmw-ul , dar daca banii sunt o problema..atunci de ce sa nu alegi un golf 5 GT 2.0 TDI - 170cp.

Eu nu zic ca interiorul de BMW e frumos dar ala de SEAT este oribil nu urat asa ca aici sa nu le comparam, in exterior sunt frumoase aman2.
Ai uitat de motorizari, mai rafinat si mai fiabil BMW.
BMW este normal sa fie mai scump, este la pret de A3, aman2 sunt premium in clasa.

Quote:

Originally Posted by alecsutu1 (Post 2652933)
de ce nu ar fi?
am mers cu un 118d 143 cai se misca decent masina ,ca stabilitate sta foarte bine ,locurile din spate destul de mici,motor relativ zgomotos,schimbator care tremura :p

Chiar nu are rost sa comparam motoarele, cel de Seat este departe de a fi rafinat si nezgomotos si lipsit de vibratii.

UNLORD 21-09-09 20:01

Quote:

Originally Posted by aleksuz (Post 2642772)
Majoritatea prietenilor imi spun ca e masina de femeie si ca leonul are aspect sportiv etc etc.

Leonul ... e masina de gay! In plus risti sa il confunde lumea cu Toledo sau Altea, adica nu prea are mare identitate. Interiorul e plasticos si kitchy, motorul mai slab decat al BMW-ului si mai gurmand si mai putin fiabil. Eu zic ca e simpla alegerea ...

dolb 21-09-09 21:40

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2657922)
Leonul ... e masina de gay! In plus risti sa il confunde lumea cu Toledo sau Altea, adica nu prea are mare identitate. Interiorul e plasticos si kitchy, motorul mai slab decat al BMW-ului si mai gurmand si mai putin fiabil. Eu zic ca e simpla alegerea ...

total de acord in tot ceea ce zici.

GTR 22-09-09 02:06

Re: BMW seria 1 vs. Seat Leon II

Masina de gay nu mi se pare in nici un caz, ba chiar f ok in exterior dar in rest cam are dreptate.

aleksuz 22-09-09 12:37

Re: BMW seria 1 vs. Seat Leon II

am gasit un 118d ma duc maine sa-l vad..mersi pt sfaturi

All times are GMT +2. The time now is 19:38.

- Copyright 2026 4Tuning