![]() |
Re: Bmw seria 1 vs Seat Leon 2
ia bmw-ul, merge foarte bine, e economica, e inchegata, e potrivita ca marime, tractiunea spate e net superioara celei fata, cu siguranta vei fi constata ca ai facut alegerea potrivita, acum depinde si cati km au masinile care te intereseaza
|
tin sa mentionez ca masina nu va fi noua ci SH. vreau sa o tin doar pt buc..si pt cateva iesiri pe an ( mare , munte etc)
|
Quote:
|
serie 1
+ RWD + motoare potente + fiabila - bord oribil - pret enorm seat leon + pret de achizitie + design exterior si interior - FWD - fiabilitatea nu e punctul ei forte - dupa un an incepe sa scartie plasticele la greu Per total as alege Bmw-ul , dar daca banii sunt o problema..atunci de ce sa nu alegi un golf 5 GT 2.0 TDI - 170cp. |
Quote:
am mers cu un 118d 143 cai se misca decent masina ,ca stabilitate sta foarte bine ,locurile din spate destul de mici,motor relativ zgomotos,schimbator care tremura :p |
Motorul in nici un caz nu-i mai zgomotos ca cel de pe Seat oricare ar fi el diesel.
|
Quote:
Ai uitat de motorizari, mai rafinat si mai fiabil BMW. BMW este normal sa fie mai scump, este la pret de A3, aman2 sunt premium in clasa. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: BMW seria 1 vs. Seat Leon II
Masina de gay nu mi se pare in nici un caz, ba chiar f ok in exterior dar in rest cam are dreptate.
|
Re: BMW seria 1 vs. Seat Leon II
am gasit un 118d ma duc maine sa-l vad..mersi pt sfaturi
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning