![]() |
Re: Un E36 Coupe cu spirit libertin
am vazut masina in trafic si de la spate e chiar urata!in rest e ok!nu inteleg dc a trebuit postata aici?sunt multe pisici mult mai frumoase ca asta!
|
Fara gust...
|
frumos ... dar se putea si mai bn de atat ... masina nu face mai mult de 6000 euro la ce imbunatatiri are :):D
|
frumoasa masina !..mie unu personal nu-mi place spatele,dar daca proprietarului ii place e ok!
|
Respect!Foarte frumoasa masina!;)
|
Toba aia si portbagajul tip "csl" sunt un mare minus,in rest e bine.
|
ooo..Superba, o vad in fiecare zi in zona IRA-Big Berceni si o recunosc numai dupa sunet :lol: Felicitari si sa stii ca intorci multe capete pe strada. Nu e nimic radical dar e foarte frumoasa, foarte ingrijita si are un tuning discret. Daca la multi nu le place si spun ca e urata inseamna ca sunt adeptii unui tuning incarcat si eventual facut in bulgaria sau in targ la vitan.
|
Quote:
Aceeasi parere o am si eu:)).. |
Mie spatele imi place foarte mult.E foarte tare,spatele clean look..tare,ar fii mers o evacuare larga.. :D Dar tot tare e,si merita topicul,parerea mea.
|
intrebase cineva cati cai are acuma...normal pe un 2.5 ai 192hp...dar din cate am citit are evacuare din inox...cap-coada...deci s`ar putea sa se mai adauge cativa caluti....in rest n`am vzt filtru sport etc...adik proiectu e inca in desfasurare...oricum nice din fatza...si lateral...dar spatele parca e cam sus trebuie mai lasat(parerea mea)...si portbagaju e prea big si nu prea da bine..dar gusturile nu se discuta una peste alta...o gramada de bani investiti si timp....respect celui ce o detine!!
|
nah ca si romanii stiu sa faca tuning cu gust :D
respect proprietarul! :) |
Frumoasa masina. Felicitari proprietarului...
|
felicitari proprietarului,masina este frumoasa si dupa cum stiu eu masina trebuie sa ii placa lui si nu nou
|
felicitari!frumoasa masina,realizata cu gust.si e frumos sa vezi asemenea proiecte, made in romania.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning