![]() |
Re: Suzuki Team :D
Ai incercat sa te joci prin carburator? Daca tin minte e cam mecanica fina inauntru, ceasornicarie curata; dar poti sa reglezi tot felul de minunatii: debitul la fiecare corp, cand sa intre al doilea corp, actionarea clapei de aer rece/ cald in functie de soc, ... nu ma pricep mai mult.
|
mei sincer sa fiu , dupa cum stii nu prea ma pricep la mecanica , daca este sa o duc la un service ceva .. sa isi bage nasul pacolo .. in rest sunt cam paralel :D
|
am vazut ca aveti probleme cu gasitul pieselor pt swift. va pot ajuta eu am piese pt swift noi si second hand plus de asta pot aduce de afara si pe comanda la preturi sub reprezentanta.
yahooo id : adiacasa2002 sau tel 0723.291.202 |
3 Attachment(s)
8) Va salut "members of Suzuki Team" !
Doar ce m-am inscris si vreau sa va prezint "bondarul" meu... Swift 2003 2 usi 1.3 86 CP - ROSU - hope u like it La buna reauzire! Mihai N |
Quote:
86CP? ce dracovenie de motor ai? SOHC 16V (G13B)? Oricum e bine ca incepem sa ne adunam, incet-incet. |
Motoru e G13BB... - sohc 16V - 63KW. Masina are masa proprie 840KG
Spre rusinea mea, nu stiu in cat ia suta `bondaru`... stiu doar ca am facut de 2 ori consecutiv un BMW 316 din 2000... si am mai facut un 318 ... dar am impresia ca a skimbat slab a 2 a... 8) Poate ma ajutati cu niste date telemetrice... acceleratie, spatiu de franare... Va mai pot spune ca extraurban imi ia fix 4.5% iar urban (mers Bucuresti la ora 8 si ora17) 7% (de cand s-a incalzit) - 8% (iarna)... Super multumit Am constatat ca daca skimb sub 2500, dupa cca 1000KM de urban motoru` nu mai mere rotund... Daca o scot pana la munte isi revine... M-am gandit ca ori e din cauza stressului :D , ori din cauza mea (ca skimbam subturat)... Voi ati patit asa ceva? La buna reauzire... Srabatori fericite. MihaiN |
producatoru' da 14 si ceva secunde; dar poti sa scoti undeva la 10,4 s stock. Shi du-o pana-n 6.000. 62KW minim 4,2% extraurban, 90 la ora, fara depasiri inutile, singur in masina, Arad-Herculane - deci si ceva serpentine.
Din cauza stresului, mai da-i cate o talpa seara, sa vezi cum zburda de placere ........ |
Nu stiu cum skimba japonezii vitezele... dar si eu cred ca suta o ia pe la 10 sec... daca nu kiar sub 10
De la servici am un Megane 1.4 16V 98CP (12.8 sec) si nu se compara... Bondaru rupe gatu intr`a doua. Am mers si cu Logan 1.6... (11.5 s in carte) ... nu se pune cu suzi kamikaze :lol: Nu-mi vine sa cred ca japo o dau in carte la 14 sec... poate modelul de 1300 si 75 CP... si nici ala... Marog... La mine in carte nu sunt mentionati timpii de acceleratie... asa ca ce-o sa fac... ma tot trag cu tot felu de masini... 8) si cand fac doua remize consecutive... inseamna ca ala`i timpu... ma uit in catalog la carutza adversarului si ... ma edific :lol: Seara buna |
Da' de un 8,6 ce zici?
|
hmm Necre de unde esti ? :) frumoasa masina , cat ai dat pe ea , cred ca o sa o vand si eu pe a mea sa imi iau un model dala , eu am motor de 1.0 , 40kw , la dacii rupe gatu dar in rest ce dreaq sa fac cu 55 cai :( noroc ca am 730 Kg :)
|
8 Attachment(s)
a mea este pe carburator , ce as putea sa ii fac ? sa ii schimb carburatorul ?? motorul nu vreau ma costa prea mult (cel putin momentan) si daca ii schimb cam cu cati cai s-ar mari ? maxim 10 nu ?
p.s. cea din poza este , Necre eu stau prin Dr-Taberei u de pe unde esti ?:D |
Quote:
te referi la GTI probabil ... puii mei... nush daca cipuit pot scoate din motorashu meu 110 CP... Kiar si asha... trebuie puse cauciucuri mai late... => Stres pe trenul de rulare + planetare... cutie... Jeremy Clarkson spunea intr-o emisiune Top Gear ca masinile japoneze functioneaza perfect kiar si dupa un secol, cu conditia sa nu le aduci modificari... Kiar si asha nemodificate, la 1300 cmc, doar Mazda RX8 :-P face bondarii astia... |
Quote:
Referitor la vanzarea masinii, sfatul meu este sa mai astepti... sa vezi cum se va reglementa importul SH-urilor din vest... Acolo gasesti un BMW 3-ar de prin 92 la 1000 - 2000 EUR... Paradoxal, un swift de prin 2003 in germania este mai scump ca in romania... 5000 - 5500 |
!!! A doua cutie te viteze sta sa crape !!!
M-a parasit sincronul de la a doua. |
Un link in care se dau si timpi de accelerare:
http://www.street-car.net/forums/showthread.php?t=21 dar n-am gasit pentru g13bb stock de 63 kw |
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning